Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

CC Cream L’Oréal Review!

Yes! Hij is er! De Nude Magique CC Cream van L’Oréal ! In een vorig artikel kon je al lezen waarvoor CC cream staat en wat het doet.

CC Cream L'Oréal Review!

De Nude Magique CC cream is een alles-in-één huidverzorgingsproduct. Het is dus geen foundation, maar het is wel meer dan een verzorgende dagcréme met een kleurtje. De CC cream bevat een hydraterend complex, een vitamine cocktail en een beschermingsfactor SPF 12…voldoende ingrediënten die ervoor zorgen dat je huid de hele dag prettig aanvoelt. De micro-capsules met huidskleurig pigment zorgen ervoor dat de huid egaler wordt. Het is eigenlijk niet nodig om een eerst een dagcréme te gebruiken en je hoeft ook geen foundation meer te gebruiken als je tevreden bent met de dekking van de CC cream.

Gisteren ging ik nog vlug even naar het kruidvat omdat ik wist dat de CC cream al in de winkel verkrijgbaar was, maar tot mijn grote verbazing zag ik bij de stand van L’Oréal geen CC cream! Damn, dan maar even de verkoopster aanspreken.. Bleek dat de cream al binnen was maar nog niet in de winkel geplaatst was omdat ze nog aan het wachten waren op de bijhorende stand.
Euh…. ik wil die CC cream! Nu!!! De verkoopster was zo vriendelijk om toch even in het magazijn op zoek te gaan en tada… ik mocht zelfs even testen met 2 mini testers (de groene en abrikooskleurige). Gelukkig maar, want ik wou eigenlijk de abrikooskleurige, maar wat een tegenvaller! Die was zo donker en oranje van kleur.. neenee.. dan toch maar de groene.

CC Cream L'Oréal Review!

Er zijn twee verschillende kleuren hier in België verkrijgbaar:

 • anti-redness – deze groene CC cream corrigeert roodheid in de huid en zorgt voor een egale, nude look
 • anti-fatigue – deze abrikooskleurige CC cream corrigeert een vale huid en zorgt voor een gezonde, nude look

’s avonds kwamen er vrienden over de vloer, dus thuis gekomen ben ik direct onder de douche gesprongen en aan de slag gegaan met mijn CC cream!

CC Cream L'Oréal Review!

CC Cream L'Oréal Review!

CC Cream L'Oréal Review!

CC Cream L'Oréal Review!

De CC cream is groen van kleur en zeer licht van structuur. Ik gebruikte eerst mijn concealer (voor mijn witte kringen onder mijn ogen, remember) :) en dan de CC cream. De cream wrijft redelijk makkelijk uit..(mijn BB cream van L’Oréal wrijft eerlijk gezegd wel beter uit).. de kleur is echt groen in het begin maar daarna veranderd hij van kleur (gelukkig) :)
De CC cream geeft een mat resultaat, is niet glanzend en dat maakt het eigenlijk wel een prima basis.
De cream voelt goed, hydraterend en licht aan. Het resultaat ziet er eigenlijk wel goed uit.. de CC cream dekt inderdaad beter dan zijn voorganger.. de BB cream. Ik heb last van enkele pigmentvlekjes en die zie je toch maar zeer lichtjes meer. (me happy!) :)

Voldoet deze CC cream aan mijn verwachtingen? Ja, eigenlijk wel, al had hij iets beter mogen uitwrijven.

Als ik een goede raad mag geven aan jullie.. probeer de testers in de drogisterij! Want de abrikooskleurige versie is echt zeer donker en oranje van kleur..!

De L’Oréal Paris Nude Magique CC cream (tube 30 ml) in twee kleuren is momenteel al in de winkels te koop voor EUR 13,99.

Heb jij hem al gespot of gebruikt? Ik hoor het graag!

XOXO
Eefje

 • Jammer dat het zo oranje van kleur is…

  • Eefje

   Oh.. maar de groene is niet oranje hoor.. lijkt misschien zo op de foto..hij is niet superlicht van kleur, maar wel de lichtste van de 2.
   Eefje

 • Ziet er veelbelovend uit. Ik heb hem zelf nog niet gespot in de winkel!
  Liefs

 • Ik ren morgen meteen naar het kruidvat!
  Al vraag ik me wel af in ze in Gent ook zo vriendelijk zullen zijn om een tester mee te geven (ik denk eigl van niet :D)

 • Zaterdag was ik ook in het kruidvat (Hasselt) en hadden ze hem nog niet ! toch maar eens opnieuw gaan kijken dan :) xoxo A.

  • Eefje

   En als de cream niet in de winkel ligt, vraag er dan maar naar! Ze hebben hem zeker al binnen! ;) succes!

 • Ik lees super veel reviews over dit product. Met onwijs veel verschillende meningen. Super leuk om te lezen. Je hebt me toch wel benieuwd gemaakt.
  With Love,
  Hanna

 • niks voor mij met me lichte huidje maar welke een leuke review

 • Ik ben er nog niet helemaal uit of ik dit nu fijn vind of niet…ik wil ook liever de abrikoos kleurige maar als ie zo donker is zal dat ook niet lukken!

 • ik kreeg een hele oranje vlek bij beide kleuren, de bb cream vind ik wel fijn!