Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Catrice Soleil d’été

Een combinatie van zwierende, metallic stoffen en de bronzing make-up trend domineert de lente/zomer collecties op de catwalk dit seizoen. De Limited Edition Soleil d’été by CATRICE is verkrijgbaar van begin augustus tot half september 2017.

Catrice Soleil d'été

Catrice Soleil d'été
METAL-INFUSED EYE PALETTE
Verschillende effecten van mat tot metallic: vijf perfect op elkaar afgestemde oogschaduws met een poederachtige textuur voor expressieve oogmake-up stijlen. Consumentenadviesprijs €5,59.

Catrice Soleil d'été
DUO HIGHLIGHTER
Een twee kleurige highlighter met een glanzende poeder finish, geschikt voor ieder huidtype. Consumentenadviesprijs €4,99.

Catrice Soleil d'été
METAL EYELIGHT
De gelachtige oogschaduw met een metallic finish is makkelijk te blenden en wordt nog intensiever bij het aanbrengen van meerdere lagen. Consumentenadviesprijs €3,99.

Catrice Soleil d'été
GOLDEN LIP BOOSTER
Gebruik individueel of boven op een lipstick, deze metallic gloss met een lip-boosting effect geeft een glanzende gouden finish. Consumentenadviesprijs €3,99.

Catrice Soleil d'été
METALIP COLOUR
Metallic effecten met een hoge dekking in combinatie met een crèmige textuur. Consumentenadviesprijs €3,99.

Catrice Soleil d'été
SHEER SERUM BRONZER
Deze vloeibare bronzing serum creëert zachte, gouden accenten – kan individueel worden gebruikt of gemixt met foundation. Consumentenadviesprijs €4,99.

Catrice Soleil d'été
SUN STRIPPING BRONZER
Een fijne, matte bronzing poeder ideaal voor de “Contouring” en “Sun Stripping” make-up trends. Consumentenadviesprijs €4,59.

De collectie had voor mij een maandje vroeger mogen in de winkel liggen.. het is een vrij zomerse collectie en de zomer loopt toch al een beetje op zijn einde (wintercollecties beginnen de overhand te nemen).. maar desalniettemin vind het heel aantrekkelijke collectie waar ik wel benieuwd naar ben..

De collectie is vanaf augustus te koop bij oa. Kruidvat en Trekpleister.

Liefs,

Eefje