Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Catrice Provo LE

De samensmelting van lingerie en streetwear die momenteel te zien is op de internationale catwalks dient als inspiratiebron voor de Limited Edition ProvoCATRICE. Verkrijgbaar van half mei tot en met juni 2017.

Catrice Provo LE

Catrice Provo LE
CUSHION POWDER LIPS
De Cushion Powder Lips in een roze of lichtpaarse tint geven een intense kleur en creëren een zijdezachte matte finish op de lippen. Consumentenadviesprijs €4,99.

Catrice Provo LE
SCENTED POWDER
Fijngemalen, transparante body powder met een aangename geur en een subtiele, glanzende finish. Consumentenadviesprijs €4,99.

Catrice Provo LE
EYE PALETTE
Twee glanzende en twee matte oogschaduws in fashionable kleuren met een zijdezachte poedertextuur en een matching eyeliner in ossenbloedrood. Consumentenadviesprijs €4,99.

Catrice Provo LE
VOLUME LASH DUST
Microfijne, witte poederdeeltjes intensifiëren het volume van de wimpers. Aanbrengen bovenop de mascara. Maak het geheel af met een laatste laag mascara voor een geweldig effect Consumentenadviesprijs €3,99.

Catrice Provo LE
GRADATION BLUSH
Zorgt voor een stralende teint: de powder blush in roze of lichtpaars. Iedere blush bestaat uit een lichte glanzende tint en een donkere, matte tint die samen blenden voor een mooi kleurverloop. Consumentenadviesprijs €3,99.

Catrice Provo LE
NAIL LACQUER
Nagellakjes met een iriserend effect en een langdurige formule. Consumentenadviesprijs €2,99.

Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Het hele CATRICE assortiment is verkrijgbaar via Kruidvat Online.

Liefs,

Eefje