Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Catrice Dazzle Bomb

Glittter overal: een echte must-have tijdens de feestdagen zijn glinsterende producten. Behalve glitter brengt de CATRICE Dazzle Bomb Limited Edition trendy make-up technieken zoals strobing naar een hoger niveau.

Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb
Catrice Dazzle Bomb – Loose Dazzle Dust
De losse, fijne glitters zorgen voor glinsterende highlights op je gezicht, je lichaam of je nagels. Strooi het op je nagellak wanneer deze nog niet droog is, strijk het met een kwast op een willekeurige plek op je gezicht of lichaam of mix het met je bodylotion. Consumentenadviesrprijs: €2,89.

Catrice Dazzle Bomb
Catrice Dazzle Bomb – Cosmic body sparkle fluid
De vloeibare textuur bevat glinsterende deeltjes die een stralende glans op je huid toveren. Door de pipet te gebruiken kun je goed doseren hoeveel je nodig hebt. Consumentenadviesprijs: €6,99.

Catrice Dazzle Bomb
Catrice Dazzle Bomb – Holographic blushing papers
De zachte textuur zorgt voor een frisse teint met een natuurlijke roze kleur op je wangen. Consumentenadviesprijs: €2,99.

Catrice Dazzle Bomb
Catrice Dazzle Bomb – Glitter peel off base and top coat
Moeite met het verwijderen van je nagellak? Met deze Glitter Peel-Off Base & Top Coat is dat geen probleem meer! Je kunt het ook gebruiken als een verstevigende laag om je nagels te beschermen of als een glanslaag over je andere nagellak. Consumentenadviesprijs: €2,99.

Catrice Dazzle Bomb
Catrice Dazzle Bomb – Eye lip powder palette
Poedertexturen met verschillende effecten variërend van glans tot hele opvallende glans. De poeder kan gebruikt worden als oogschaduw of als lippoeder. Consumentenadviesprijs: €5,99.

Catrice Dazzle Bomb
Catrice Dazzle Bomb – Dazzliner
Geschikt om te gebruiken als eye-liner of als toplaag bij je oogschaduw: de vloeibare eyeliner met kwastje bevat extreem fijne glitterdeeltjes. Consumentenadviesprijs: €3,59.

Catrice Dazzle Bomb
Catrice Dazzle Bomb – Dazzling Lip Colour
De lipstick met crèmeachtige textuur zorgt voor een prachtige, felle kleur met glinstereffect en het voelt als een waar genot op je lippen. Consumentenadviesprijs: €4,59.

Catrice Dazzle Bomb
Catrice Dazzle Bomb – Dazzle Nail Lacquer
Een felle glinsternagellak zorgt ervoor dat je nagels extra opvallen – kan solo worden gebruikt, maar ook als top coat. Consumentenadviesprijs: € 3,59.

ALs je gek bent van veel glitter en bling bling dan is dit de geschikte collectie voor jou.. De collectie is vanaf half december tot en met januari te koop bij de Kruidvat.

Liefs,

Eefje