Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Catrice Dawid Tomaszewski LE

In samenwerking met de internationaal gerenommeerde ontwerper Dawid Tomaszewski (ik moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit van die man gehoord heb) creëerde Catrice een exclusieve beautyproducten geïnspireerd op de herfst.. Deze limited edition is vanaf half oktober tot en met half november te koop en ik vind de collectie echt super mooi! Ik was zo lucky om al een aantal producten te ontvangen en hier alvast een kleine sneek peak..

Catrice Dawid Tomaszewski LE

Catrice Dawid Tomaszewski LE

Catrice Dawid Tomaszewski LE

Catrice Dawid Tomaszewski Eye & Face Palette – € 7,99
Acht poeder oogschaduws met matte tot intensieve glanzende effecten, gecombineerd met een highlighter en een blush. Verkrijgbaar in Bauhaus Obsession. De oogschaduw heeft een goede pigmentatie en de kleuren blenden easy..ook over de highlighter en blush niks dan lof!

Catrice Dawid Tomaszewski LE

Catrice Dawid Tomaszewski LE

Catrice Dawid Tomaszewski Matt Lip Colour – € 3,99
Hoge dekking met een super matte finish voor bijzondere en opvallende lippen. Verkrijgbaar in Unconventional Voilet en Lucy’s Red. Zelf hou ik meer van nude tinten, maar wat zijn ze mooi deze lip colours!! Scrol naar beneden om het resultaat te zien van de donkere paarse kleur Unconventional Voilet!

Catrice Dawid Tomaszewski LE

Catrice Dawid Tomaszewski Beauty Clutch – € 4,99
De rosé clutch met een leren look weerspiegelt het handelsmerk van Dawid en biedt genoeg ruimte voor al je belangrijke beautyproducten.

Deze collectie bestaat verder ook uit een
Catrice Dawid Tomaszewski Nail Laquer – € 2,99
Catrice Dawid Tomaszewski Lip & Eye Pencil – € 2,99
Catrice Dawid Tomaszewski Lip Glow – € 4,59
Catrice Dawid Tomaszewski Glow Stick – € 5,59

Zijn ze niet prachtig, die rosé verpakking spreekt me heel erg aan. Je zou denken dat dit een luxe high-end brand is, niet? De collectie ligt vanaf half oktober tot en met half november in de schappen van Catrice bij onder andere de Kruidvat en Trekpleister. Wees er snel bij!! Wat vinden jullie van deze collectie en samenwerking met Dawid Tomaszewski?

Liefs,
Eefje