Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Catrice – All Matt Plus

Catrice lanceerde onlangs een nieuwe compact powder ‘All Matt Plus – Shine Control Powder‘. De nieuwe All Matt Plus zorgt voor een mat resultaat. De combinatie van een olievrije textuur en lichtreflecterende pigmenten zorgt voor een langdurige matte teint zonder een cakey effect te krijgen.

All Matt Plus – Shine Control Powder van Catrice is verkrijgbaar in 4 tinten, ik koos voor de transparante versie.

Catrice - All Matt Plus

Catrice - All Matt Plus

Deze poeder zit een rond, doorschijnend plastic doosje. Er is geen kwasje bij, maar dat is niet erg, ik gebruik hiervoor mijn eigen poederkwast van Hema.

Wat me direct opviel is dat deze poeder heel erg mooi matteert en mijn huid wat rustiger maakt. Bij het aanbrengen ziet hij er wat wit uit, maar uiteindelijk blend hij mooi met mijn huid. De poeder bleef een hele avond en nacht (wedding party) op zijn plaats, ik hoefde niet meer bij te poederen. Nog een pluspunt: deze poeder is zeer zuinig in gebruik!
Wat mij betreft een zeer aangename compact powder voor slechts €3, 59!

Have a nice day!
XOXO
Eefje

 • Dit is ook wel wat voor mij denk ik, mijn huid begint ook gauw te glimmen. Maar ik vind het altijd lastig met poeders qua kleur en dekking. Fijne review!

 • Lijkt me een fijn poeder! Zeker voor die prijs

 • Ik ga deze me binnenkort ook aanschaffen denk ik, lijkt me erg fijn :) x

 • deze lijkt me wel fijn!

 • Voor z’on zacht prijsje lijkt het me een fijne poeder. Al ben ik niet z’on fan van drugstore poeders, op mijn huid werken ze nooit naar behoren. Mijn favoriete poeder is de transparante prep+prime poeder. En deze schaf ik zeker opnieuw aan wanneer hij op is :-)

 • perfect! klinkt goed hé, en een mat poeder is altijd goed :)

 • Klinkt goed. Ik gebruik zelf het Prep & Prime poeder van Catrice. Da’s een los poeder. Werkt voor mij erg goed.

 • Ik gebruik de vorige versie van het poeder nog, en die is ook heel goed :)

 • Klinkt erg goed!

 • Klinkt wel erg goed :) x

 • Deze lijkt me erg fijn, ik ga hem ook eens proberen :)

 • Wat een mooie poeder, zelf gebruik ik all about matt van essence.

 • Ben ik erg benieuwd naar, misschien toch maar kopen :)