Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

CACHAREL – CATCH ME EAU DE PARFUM

Tijd om mijn collectie parfums aan te zuiveren.. Parfums zijn persoonlijk en daarom moeilijker om een review over te schrijven dus schrijf ik neer hoe ik deze geur ervaar. Eerst en vooral was ik aangetrokken door de mooie flacon.. speels, girly, en schattig. Ikzelf ervaar deze parfum als heerlijke zoete geur, bloemig en een tikkeltje ondeugend. Deze parfum bevat oranjebloesem, pittige citrus, gecombineerd met toetsen van Italiaanse jasmijn, amandelmelk, amber en houtachtige noten. Ik ben fan van zoete geuren.. Deze geur blijft lang hangen, al durf ik af en toe een beetje bij spuiten :) Al mijn andere parfums liggen eigenlijk in dezelfde lijn. Meer reviews volgen nog van mijn colllectie :) Catch Me – Cacharel … is verkrijgbaar in 30, 50 and 80 ml Eau de Parfum. Ik kocht deze bij Ici Paris XL.

CACHAREL - CATCH ME EAU DE PARFUM