Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Bloomon Gratis Vaas

Ik heb voor het eerst een boeket bloemen besteld bij Bloomon! Ik deed ze mezelf cadeau voor mijn verjaardag vorige week :) Je kent het concept wel.. Bij Bloomon werken ze direct samen met de kwekers zodat ze topkwaliteit kunnen garanderen. Samen met hen bekijken ze welke seizoensbloemen klaar zijn om geplukt te worden en netjes geleverd kan worden aan jouw deur. Lees verder en ontdek hoe je Bloomon gratis vaas kan scoren.

Mijn boeket werd op donderdag tussen 18u en 22u geleverd. Wauw, wat een prachtige bos bloemen. Ik kon maar niet stoppen met kijken en genieten van de prachtige heldere kleuren. Daarnaast ruikt de bos ook nog eens ontzettend lekker. De bloemen waren na 10 dagen nog altijd even mooi. Ik heb wel elke dag vers water gegeven, wat noodzakelijk is als je van de bloemen lang wil genieten!

Bloomon Gratis Vaas

Bloomon Gratis Vaas

Bloomon Gratis Vaas

Het bestellen op Bloomon is eenvoudig:
Bloomon werkt volgens een abonnementsprinciepe waarbij je wekelijks, om de week of maandelijks een nieuwe bos bloemen in huis krijgt.
Je hebt de keuze uit 3 boeketten, Small, Medium en Large.
Jij bepaalt wannneer de bloemen geleverd worden (dit gebeurt enkel op donderdag). Het uur kun je zelf kiezen.
De bloemen worden geleverd en jij bent klaar om te genieten van een heerlijk boeket!
Je kan het abonnement elk moment stopzetten of pauzeren, wanneer jij wil.

Bloomon gratis vaas actie!!
Naast bloemen heeft Bloomon ook een aantal hele mooie vazen. Deze vazen zijn perfect afgestemd op de verschillende boeket, waardoor de bloemen nóg mooier uitkomen. Bestel je bloemen via deze link en ontvang een gratis vaas bij je bloemen!!

Ik ben echt ontzettend blij met mijn mooie bos bloemen! Ik bestel zeer binnenkort opnieuw een boeket! Hou jij net als ik van bloemen, dan is het zeker de moeite waard om eens een bos bloemen van Bloomon te proberen.

Heb jij al eerder een boeket bloemen bij Bloomon besteld?

Liefs,

Eefje

  • Stefanie De Costere

    Hallo, ik heb ook al een boeket besteld. Vond het ook prachtig! Heb ook een kleine workshop gevolgd om de bloemen mooi te kunnen schikken.

  • Oh dat lijkt me wel interessant, want het boeket wordt nog mooier als je de bloemen mooi schikt inderdaad :)
    Eefje

  • Stefanie De Costere

    Klopt! 2 tips waren. Begin met de lange bloemen en steek ze in jouw vaas in de vorm van een kruis. Let er ook op de dezelfde kleuren niet vlak naast elkaar staan. 😁