Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Blog in the Spotlight #9 – Virusofbeauty

Jullie willen massaal in de spotlight staan! Super vind ik dat! Deze keer leren jullie Saskia van Virusofbeauty beter kennen!

Stel jezelf even voor.
Hallo iedereen! Ik ben Saskia, een 23-jarige beauty-addict uit België. Ik ben de eigenaresse van mijn beautyblog http://virusofbeauty.blogspot.be. Daarnaast heb ik ook een eigen juwelenshopje met handgemaakte sieraden op https://www.facebook.com/JewelrySD. Natuurlijk spendeer ik niet al mijn tijd online en in real life ben ik me vooral bezig met mijn husband, mijn 2 labradors en natuurlijk mijn vrienden! :)

Blog in the Spotlight #9 - Virusofbeauty

Vertel eens wat meer over jou Blog.
Ik ben nu ongeveer 4 maand bezig met bloggen en ik hou er enorm van! Virusofbeauty is een beautyblog met veel reviews over allerlei cosmetica-producten. Daarnaast schrijf ik ook regelmatig over tags, fashion, mijn sieradencollectie, shoptips en DIY’s.

Wat is de reden dat je bent gaan bloggen?
Vroeger deed ik wel eens reviews op mijn youtube-kanaal, maar door mijn drukke studies ben ik daarmee gestopt. Tijdens de hele Waatbox affaire kreeg ik de vraag waarom ik niet zelf een blog zou opstarten en aangezien ik nu meer tijd heb, had ik daar enorm veel zin in. Op die manier kreeg ik de kans om mijn mening over producten ook met anderen te delen.

Blog in the Spotlight #9 - Virusofbeauty

Post je elke dag een nieuwe artikel, waarom wel/ niet?
Ik probeer dat wel te doen, al lukt me dat helaas niet altijd. Soms kan het gebeuren dat ik enkele dagen oversla, maar dit compenseer ik dan vaak door nadien twee of drie artikeltjes op één dag te plaatsen.

Hoeveel bezoekers heb je ongeveer per dag op je blog?
Goh, afhankelijk van mijn artikeltjes tussen de 40 en de 100 per dag. Sinds ik mijn artikels zowel in Nederlands als Engels schrijf, is dit wel meer dan voordien. Als beginnende blogger verwacht ik natuurlijk ook niet te veel :)

Blog in the Spotlight #9 - Virusofbeauty

Hoe belangrijk zijn de statistieken voor jou?
Ik vind het erg leuk als ik nieuwe volgers krijg en ook een hoog bezoekersaantal is natuurlijk altijd fijn! Voornamelijk bekijk ik het bloggen wel nog steeds als een hobby. Ik blijf artikeltjes schrijven, of ik nu veel of weinig bezoekers heb.

Heb je een favoriet onderwerp?
Ik vind het erg fijn om producten te reviewen. Ik lees vaak reviews op andere blogs, waardoor het ook interessant wordt om mijn mening te vergelijken met die van andere bloggers.

Waar haal jij je inspiratie om te bloggen vandaan?
Overal! Een nieuwe aankoop, iets op tv, een ideetje tijdens een wandeling met mijn honden,… Kortom: eigenlijk is alles een soort van inspiratie voor mij. Natuurlijk loopt mijn inspiratie voor mijn blog vaak een beetje door elkaar met mijn juwelencollectie, waardoor een nieuw artikeltje ook een nieuw juweeltje kan betekenen.

Welke blogs volg jij zelf en waarom?
Ik volg zoveel verschillende blogs dat ik ze moeilijk allemaal kan opnoemen! Voornamelijk zijn het wel beautyblogs met veel reviews en prachtige foto’s, zoals Miss Lipgloss, Beautylab, Zolea, Beautygloss, Beautyscene, Temptalia, Beautytalk, Beautyreviews,… Noem maar op :)

Blog in the Spotlight #9 - Virusofbeauty

Ga je soms naar Events of Blogger meetings?
Momenteel nog niet, maar ik zou het zeker willen doen in de toekomst!

Kunnen we je volgen op Social Media? FB, Twitter,.. (maak maar reclame!!)
Bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/10225285/virusofbeauty
Facebook: https://www.facebook.com/beautyblogVOB
SD Jewelry: https://www.facebook.com/JewelrySD

Blog in the Spotlight #9 - Virusofbeauty

Wat is je favoriete Make-Up merk en je favoriete kleding merk?
Ik heb zoveel favoriete make-up merken! Bij mij is vaak het product zelf dat de doorslag geeft. Zo kan een merk enorm goede oogschaduw hebben, maar dan weer erg slechte mascara. Als ik toch enkele merken moet opnoemen, dan zijn het voornamelijk MAC, Catrice, Clinique, Essence en Sleek. Qua kledij draag ik vooral Morgan en Lola & Liza, maar ik koop mijn kleding op verschillende plaatsen. Als ik iets leuk vind, maakt het mij eigenlijk weinig uit van welk merk het is.

Als je één dag mocht shoppen met €25.000, wat zou je voornamelijk kopen?
Veel make-up, kledij en accessoires! Daar kan je als vrouw nooit genoeg van hebben, denk ik :) Ik zou er wel zeker een cadeautje voor de husband en de hondjes bij doen, want zij geven me al zoveel in het leven dat dat wel het minste is dat ik kan terug doen. Tot slot zou ik ook wat games kopen om tussendoor wat te ontspannen.

Koop je af en toe High End producten? Zo ja, Welke?
Soms koop ik wel duurdere producten van MAC, Clarins of de duurdere parfum-merken zoals Viktor & Rolf. Ik ben nog maar pas van het studentenleven af en momenteel ben ik nog volop aan het solliciteren, dus regelmatig dure producten kopen is helaas nog niet mogelijk.

Wil je zelf graag in the spotlight staan? Mail me dan: [email protected]

XOXO
Eefje

 • Mooie foto’s!

 • Ontzettend leuk interview! Deze blog kende ik nog niet, maar ik ga zeker een kijkje nemen! :)

 • Ik kende deze blog nog niet, leuke ontdekking! Heel tof interview :-)

 • Ik lees ook regelmatig haar blog! Awesome!

 • Leuke post! Zo leer ik weer een nieuwe blogger kennen :)

  Liefs,
  Karlien

 • Lief en leuk deze post:)

 • Ik kende haar blog nog niet, maar wel erg leuk!

 • Ik ga haar even bekijken!