Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Blog in the Spotlight #7 – Lovelifelovefashion

Meet the girl behind Lovelifelovefashion Aurélie!

Blog in the Spotlight #7 - Lovelifelovefashion

Stel jezelf even voor
Hey! Ik ben een vrolijke 23-jarige meid en de persoon achter lovelifelovefashion.be. Ik heb een ambitieus kantje, een ernstige koffie-ijscream-verslaving, een grote liefde voor LOLcats en een immense reisdrang.

Vertel eens wat meer over jou Blog
Mijn blog gaat voornamelijk over fashion, mijn grote passie. Maar ik bekijk het allemaal van een nuchter punt en realiseer me heel sterk dat er véél meer in ’t leven is dan enkel mode. Vandaar dat ik ook blog over zaken die mijn leven kleur geven. Vandaar ook de naam lovelifelovefashion.

Blog in the Spotlight #7 - Lovelifelovefashion

Wat is de reden dat je bent gaan bloggen?
Ik ben altijd iemand geweest met veel ideeën, inspiratie en een gezonde schrijfkriebel. Daarbij zag ik overal leuke dingen en nieuwtjes, die mensen rondom mij altijd tof vonden om te horen/zien. Na héél lang twijfelen heb ik uiteindelijk besloten de stap te zetten om een eigen blog te starten. Mijn creatieve uitlaatklep die ik echt hard nodig had/heb…

Post je elke dag een nieuwe artikel, waarom wel/niet?
Dagelijks? Dat kan gebeuren. Het hangt er allemaal van af of ik iets bedenk of zie dat niet kan wachten. Denk maar aan de collectie van Isabel Marant waarvan beelden gelekt zijn. Een uur na de eerste tweet stond het op m’n blog. Zo iets moois moet ik gewoon zo snel mogelijk de wereld insturen!
Aan de andere kant heb ik vorige week mijn Christmas Whislist afgerond. Zo’n artikel kan best nog wat wachten. ;-)

Blog in the Spotlight #7 - Lovelifelovefashion

Hoe belangrijk zijn de statistieken voor jou?
Héél belangrijk zou ik ze niet noemen. Maar als ik eerlijk ben, ik hecht er wel een zekere waarde aan. Het is tenslotte een bevestiging dat hetgeen je doet, graag wordt gelezen en gezien. Dit geldt volgens mij voor iedere blogger.
Belangrijker voor mij zijn de comments. Bij iedere melding maak ik binnenin een klein vreugdedansje. Ze kunnen echt mijn dag maken.

Heb je een favoriet onderwerp?
Outfit posts en mijn Love Life rubriek behoren toch wel tot mijn favorieten. Ze maken de blog persoonlijker en authentiek.

Blog in the Spotlight #7 - Lovelifelovefashion

Waar haal jij je inspiratie om te bloggen vandaan?
Tijdens de startperiode van mijn blog heb ik lange tijd geen enkele blog bezocht. Niet omdat ik ze niet leuk vind (in tegendeel) maar ik wou vooral mijn eigen ding creëren. Een beetje draaien, keren en struikelen om uiteindelijk mijn eigen weg te vinden. Want, of we het nu willen of niet, alles wat je ziet op andere blogs heeft toch een bepaalde invloed.
Ondertussen lees ik ze terug in overvloed en zijn ze een grote inspiratiebron. Hetzelfde geldt voor magazines. Maar de meeste inspiratie haal ik toch door gewoon buiten te lopen. Denk maar aan festivals, in ’t stad, op reis… Ik zie er altijd zoveel leuke dingen waardoor de ideeën spontaan opborrelen.

Ga je soms naar Events of Blogger meetings?
Daar kan je gemakkelijk achterkomen na een bezoekje van m’n blog. ;-) (Spoiler: YES!)

Blog in the Spotlight #7 - Lovelifelovefashion

Kunnen we je volgen op Social Media? (Maak maar reclame!!)
Of course!
Twitter: https://twitter.com/aurelievanhoute
Facebook: https://www.facebook.com/lovelifelovefashion
Instagram: http://instagram.com/aurelievanhoute
Bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/8030083

Als je één dag mocht shoppen met €25.000, wat zou je voornamelijk kopen?
Mooie designer classics. Mijzelf eens verwennen met tijdloze stukken die jaren meegaan. Iets waar ik anders mijn hardverdiende centjes niet zomaar aan zou kunnen uitgeven. Mijn Christmis Whislist zal zo enkele van mijn favorieten onthullen. Dus stay tuned! ^^

Wil jij graag eens in the Spotlight met jou blog? Mail me dan! [email protected]

XOXO
Eefje