Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Blog in the Spotlight #15 – evasnagelart

Een blog over nailart kan voor sommige onder ons enorm veel inspiratie opleveren.. Ben jij een nailart lover, neem dan zeker eens een kijkje op de blog van Eva..

Stel jezelf even voor.
Hoi! Ik ben Eva, 19 jaar oud en woon in Oost-Nederland. Naast mijn studie ben ik lid van een studentenvereniging, houd ik van lezen, spelletjes spelen, films kijken en nail art.

Blog in the Spotlight #15 - evasnagelart

Vertel eens wat meer over jou Blog.
Mijn blog kan je vinden via www.evasnagelart.blogspot.nl. Hier post ik allemaal nail art. Op dit moment doe ik ook mee aan de Tri Polish Challenge. Hierbij moet je vier weken achter elkaar een nail art maken met dezelfde kleuren. Erg leuk!

Wat is de reden dat je bent gaan bloggen?
Vaak als ik eenmaal een nail art had gemaakt vroegen allemaal mensen hoe ik het toch deed. Het leek me leuk om dat aan andere mensen uit te leggen en zo mensen te inspireren. Daaruit kwam mijn eerste blog. Deze blog was alleen bijna nooit online, omdat het programma vaak problemen had. Toen ben ik overgestapt naar blogspot. Tegelijkertijd merkte ik dat ik heel veel tijd kwijt was in het maken van de stappenplannen voor de nail arts. Daarom doe ik dat er tegenwoordig niet meer standaard bij. Op dit moment is de reden waarom ik blog dan ook om mensen te laten zien wat ik maak, zodat ze hopelijk inspiratie krijgen om zelf ook creatief bezig te zijn.

Post je elke dag een nieuwe artikel, waarom wel/ niet?
Nee, daarvoor ben ik te druk met andere dingen (lees: school). Daarbij wil ik op dit moment ook alleen nail arts plaatsen (en bijvoorbeeld geen swatches), wat natuurlijk meer tijd kost.
Ik probeer 1 a 2 keer per week een artikel online te zetten.

Blog in the Spotlight #15 - evasnagelart

Hoeveel bezoekers heb je ongeveer per dag op je blog?
Dit verschilt heel erg en ik weet ook niet zo goed hoe betrouwbaar de statistieken zijn die blogspot geeft. Als ik die dag een artikel plaats zijn het er vaak 20, als ik geen artikel plaats schommelt het vaak rond de 10.

Hoe belangrijk zijn de statistieken voor jou?
Op mijn vorige blog kreeg ik eigenlijk totaal geen kijkers. Dat ging ook lastig, want de site was bijna nooit bereikbaar. Maar doordat ik dat meegemaakt heb, merk ik nu dat ik het wel extra leuk vind als er mensen op mijn blog kijken. En als ik merk dat er meiden zijn die vaak terugkomen wordt ik al helemaal blij :).

Heb je een favoriet onderwerp?
Gewoon nail arts :).

Waar haal jij je inspiratie om te bloggen vandaan?
Heel cliché: uit alles ;). Soms heb ik gewoon wat lakjes op mijn bureau staan en dan krijg ik ineens een plan. Een andere keer loop ik buiten, zie ik iets op tv of krijg ik inspiratie van een andere blogger.
Een goed voorbeeld is misschien wel de nail art die ik maakte bij een aflevering van Wie is de mol?.

Welke blogs volg jij zelf en waarom?
O, dat is een hele lijst!
Ik volg op dit moment 40 blogs via bloglovin. Helaas posten ze niet allemaal meer, maar er zitten wel hele leuke tussen. De lijst kan je hier vinden: http://www.bloglovin.com/evasnagelart/following

Ga je soms naar Events of Blogger meetings?
Nee, nog nooit geweest. Misschien moet ik dan eerst wat bekender worden ;).

Blog in the Spotlight #15 - evasnagelart

Kunnen we je volgen op Social Media? FB, Twitter,.. (maak maar reclame!!)
Bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/4528415
Weheartit: http://weheartit.com/nagelart (behalve mijn eigen nail arts vind je hier ook nagels van andere meiden die mij inspireren)
Pinterest: http://www.pinterest.com/evasnagelart/

Wat is je favoriete Make-Up merk en je favoriete kleding merk?
Behalve nagellak koop ik eigenlijk totaal geen Make-Up. Maar als de vraag is: ‘Wat is je favoriete Nagellak merk?’ dan antwoord ik Essence. Ik vind de kwastjes erg fijn en het blijft een relatief goedkoop merk.
Mijn kleding koop ik vaak bij de Sting.

Als je één dag mocht shoppen met €25.000, wat zou je voornamelijk kopen?
Phoe, €25.000 is wel heel veel. Als ik het niet zo mogen opsparen of aan een goed doel zou mogen schenken zou ik denk ik eerst voor 300 euro kleding en nagellak kopen en daarna met de rest kijken of ik al wat dingen kan kopen die ik later nodig heb als ik een eigen huisje heb: pannen, bank, koelkast, enzovoort.

Koop je af en toe High End producten? Zo ja, Welke?
Nee, eigenlijk niet. Ik houd vooral van budget nagellakjes :). Ik heb volgens mij 2 nagellakjes boven de €10,00 (als je dat al High End noemt). Eentje van OPI, die heb ik gekregen van mijn moeder en een witte lak van Rituals. Deze heb ik gekocht met een cadeaubon.

Wil jij graag wat extra reclame voor jouw blog.. stuur dan een mailtje naar [email protected]