Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Blog in the Spotlight #13 – Melissacharlotte

Het is weer zaterdag dus dat betekent een nieuwe BITS.. Vandaag een interview met Melissa Charlotte.

Stel jezelf even voor.
?Hoi! Ik ben Melissa Charlotte, een 17-jarige blogger die er van houd om te schrijven, te lezen en te shoppen. Ik studeer PABO en ben nu bijna twee jaar samen met mijn vriend.

Blog in the Spotlight #13 - Melissacharlotte

Vertel eens wat meer over jou Blog.
Mijn blog plaats ik onder de categorie persoonlijke lifestyle blog. Ik schrijf veel over dingen ik doe, meemaak en andere dingen die ik graag met jullie deel.

?Wat is de reden dat je bent gaan bloggen?
Ik vond het altijd enorm leuk om artikelen te lezen van andere bloggers en wilde dat zelf ook graag. Toen ik Anne leerde kennen, was ze er zo enthousiast over dat dat mij er toe heeft gezet dat ik ook begonnen ben.??

Post je elke dag een nieuwe artikel, waarom wel/ niet??
Nee niet elke dag, naast mijn studie red ik dat niet. Meestal is het om de dag, maar soms duurt het wat langer of plaats ik wel elke dag iets. Dat is maar net hoeveel tijd en inspiratie ik heb.

Blog in the Spotlight #13 - Melissacharlotte

?Hoeveel bezoekers heb je ongeveer per dag op je blog??
Gemiddeld rond de 60 á 70. Maar soms ook ruim 100. Het hangt er vaak vanaf hoe druk ik zelf bezig ben met bloggen.

?Hoe belangrijk zijn de statistieken voor jou?
?Ik vind het leuk om bezoekers te hebben en meestal kijk ik aan het eind van de dag wel even, maar ik schrijf vooral omdat ik dat leuk vind en mijn dingen wil delen. Toch wordt ik wel even blij als ik een goede dag heb wat betreft bezoekers.

Blog in the Spotlight #13 - Melissacharlotte

?Heb je een favoriet onderwerp?
?De meeste artikelen die ik schrijf zijn persoonlijk en dat vind ik het leukst om te doen. Mensen een kijkje geven in mijn leven.

?Waar haal jij je inspiratie om te bloggen vandaan??
Mijn eigen leven, maar ook van andere bloggers. Vaak lees ik een artikel en dat brengt me dan weer op een idee.

Blog in the Spotlight #13 - Melissacharlotte

?Welke blogs volg jij zelf en waarom?
?Moet ik namen noemen? Dat worden er best veel namelijk. Ik volg Beautytalk natuurlijk en verder vooral veel beauty en lifestyle blogs. Dat vind ik het leukst om te lezen en daar haal ik veel inspiratie en tips uit.

?Ga je soms naar Events of Blogger meetings??
Nee, daar ben ik nog nooit geweest.

?Kunnen we je volgen op Social Media? FB, Twitter,.. (maak maar reclame!!)
Jazeker, de linkjes staan ook op mijn blog maar ik zal ze hier ook plaatsen.
Twitter: https://twitter.com/melisscharlotte
Instagram: http://instagram.com/melissacharlottex
Pinterest: http://www.pinterest.com/melisscharlotte/

Blog in the Spotlight #13 - Melissacharlotte

?Wat is je favoriete Make-Up merk en je favoriete kleding merk?
?Deze is lastig. Ik vind Bourjois een heel fijn merk, maar Mascara koop ik vaak van Maybelline of L’oreal. Ik ontdek steeds nieuwe fijn producten waardoor ik niet echt één favoriet make-up merk heb. De meeste kleding koop ik bij Vero Moda en Only, daar vind ik bijna altijd wel iets leuks.

?Als je één dag mocht shoppen met €25.000, wat zou je voornamelijk kopen?
?Kleding, high end producten en goede make-up kwasten. Oh, en een mooie spiegelreflexcamera!

?Koop je af en toe High End producten? Zo ja, Welke?
Mijn enige high end product is een refill palette van MAC, waar nu één oogschaduw in zit. Die heb ik in november gekocht. Ik wil nu af en toe een high end product aan mijn stash toevoegen zodat het een speciaal iets blijft. 

Wil je zelf graag een plaatsje op mijn blog? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

XOXO
Eefje

  • Leuk! Ik ben haar gaan volgen. :)

  • Yay, een naamgenootje :-) Leuk interview, ik kende haar nog niet.