Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Blog in the Spotlight #10 – Diolifestyle

2 weken lang was er geen BITS.. omwille van de feestdagen en andere blogposts. Maar vanaf nu zien jullie terug iedere zaterdag een nieuwe Blog in the Spotlight! Enjoy!
Dit is ondertussen de 10de blog die een plaatsje krijgt op mijn blog! Meet Dionne van Diolifestyle!

Vertel eens wat meer over jou Blog.
Diolifestyle.nl is een fashion en lifestyle blog waar ik dagelijks met heel veel plezier blog. Er komen voornamelijk fashion gerelateerde artikelen online, verder schrijf ik artikelen over de dagelijkse dingen in mijn leven of wat mij op dat moment bezig houdt.

Blog in the Spotlight #10 - Diolifestyle

Blog in the Spotlight #10 - Diolifestyle

Wat is de reden dat je bent gaan bloggen?
De reden dat ik ben gaan bloggen is dat ik graag mijn passie wilde delen met andere mensen. Ik vind erg leuk om iedere keer outfits bij elkaar te zoeken en te kijken wat bij elkaar past. Daarbij ben ik een shoppingQueen in hart en nieren. Door alle mijn gekochte spullen kan ik eindeloos combineren.
Daarbij zie ik mijn blog als een soort van dagboek. Ik vind het leuk om dingen uit mijn leven met andere mensen te delen.

Post je elke dag een nieuwe artikel.
Ja, elke dag verschijnt een nieuw artikel. Dit doe ik omdat ik genoeg inspiratie om elke dag te bloggen.

Blog in the Spotlight #10 - Diolifestyle

Hoeveel bezoekers heb je ongeveer per dag op je blog?
Tussen de 100 en 150 unieke bezoekers

Hoe belangrijk zijn de statistieken voor jou?
Statistieken zijn voor mij niet zo van belang, het gaat om de kwaliteit en wat de mensen van mijn artikelen vinden. Want wanneer zij het leuk om vinden om te lezen vind ik het prima. Daar gaat het immers om.

Heb je een favoriet onderwerp?
Mijn favoriete onderwerp is absoluut fashion. Maar ik vind het ook leuk om lifestyle gerelateerde artikelen te schrijven.

Waar haal jij je inspiratie om te bloggen vandaan?
Eigenlijk overal. Ik haal de inspiratie uit mijn eigen kledingkast, maar ook van mode webshops en streetstyle. Op andere blogs, tv programma’s etc. Op heel veel verschillende plaatsen. Wat misschien wel grappig is, vaak als ik in de avond in bed lig bedenk ik mij allemaal onderwerpen om over te bloggen.

Welke blogs volg jij zelf en waarom?
Ik volg voornamelijk Nederlandse  blogs en dan voornamelijk fashion gerelateerde blogs. Zoals Chloe Sterk, Lizzy, Our Favorites.

Blog in the Spotlight #10 - Diolifestyle

Ga je soms naar Events of Blogger meetings?
Ja, af en toe toe ga ik naar Events als het uitkomt qua tijd met mijn studie. Ik ben ook al een naar een bloggermeetings geweest. Erg leuk om de mensen achter de blog te leren kennen.

Kunnen we je volgen op Social Media? FB, Twitter,.. (maak maar reclame!!)
Ja, natuurlijk kunnen jullie mijn blog volgen op social media.
Zo ben ik actief op Twitter https://twitter.com/Diolifestyle daar vind je altijd de laatste updates rondom mijn blog, maar ik heb ook een Facebook https://www.facebook.com/pages/Diolifestylenl/514604921944871
profiel waar elke ochtend het nieuwe artikel op geplaatst wordt.
Verder maak ik gebruik van een Instagram account http://instagram.com/diolifestyle
waar ik regelmatig foto’s van dingen die terug te zien zijn op mijn blog.

Blog in the Spotlight #10 - Diolifestyle

Wat is je favoriete Make-Up merk en je favoriete kleding merk?
Mijn favoriete make-up merk is essence. Budget, maar wel heel goed. Mijn favoriete kledingmerk is lastig. Ik heb meerdere merken waar ik grote fan van ben. Mijn absolute favorieten zijn dan toch wel de H&M, de ZARA en de Esprit

Als je één dag mocht shoppen met €25.000, wat zou je voornamelijk kopen?
Dat zou heel tof zijn. Ik denk dat ik dan voornamelijk heel veel schoenen zal kopen. Sowieso een paar Shabbies. Eindelijk een leren tas aktetas die al lang op mijn verlanglijstje staat. Ook zou ik dan een aantal duurdere sieraden willen kopen.

Wil je zelf graag in the spotlight staan? Mail me dan: [email protected]

XOXO
Eefje

 • Super leuk om te lezen! :D Dank je wel!

 • Leuke BITS!

 • Leuk om te lezen, ze heeft inderdaad een leuk blog!

 • Sas

  Wat een leuk stukje!

 • Leuk! Ik volg Dio al n hele tijd, zo’n mooi meisje om te zien en altijd leuke artikelen:) De spotlight heeft ze wat mij betreft ook helemaal verdient!

 • Leuke BITS en zeker verdiend!!
  Heb er zo weer een nieuwe must-read blog bij =D
  Nu nog de moed bij elkaar rapen om ook eens te mailen, zelf een BITS zijn lijkt me ook zo stoer XD

 • Leuk om te lezen. Dionne heeft een erg leuke blog. :)