Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

12393 Volgers

Blog in the Spotlight #1 – Dreamdaily

Ik deed onlangs een ‘Blog in the Spotlight’ oproep en ik kreeg daar echt heel veel reactie op..dus, vanaf nu zet ik regelmatig een leuke blog in het zonnetje.

Vandaag leer ik jullie Dreamdaily kennen..De beauty en Lifestyle blog van Maaike.

Blog in the Spotlight #1 - Dreamdaily

Stel jezelf even voor.
Hoi! Ik ben Maaike, 25 jaar en ik ben de eigenaresse van www.dreamdaily.nl. Ik woon al weer een aantal jaren samen met mijn vriend en twee katten in Hilversum. Naast dreamdaily heb ik een fulltime baan waarbij ik werk aan verschillende online projecten. Een daar van is bijvoorbeeld mijn webshop www.printstagram.nl. Naast alles wat ik doe online, bezoek ik graag festivals en concerten, ga ik vaak naar de film en hou ik van wijntjes drinken met mijn vriendinnen!

Vertel eens wat meer over jou Blog.
Ongeveer 3 maanden geleden ben ik gestart met Dreamdaily.nl. Een lifestyle en beautyblog met als extraatje een flinke dosis London. Je vind een keer in de twee weken mijn favoriete plekjes en go to spots in deze geweldige stad! Daarnaast blog ik over alle leuke ( en soms minder leuke ) dingen die ik meemaak en review ik beautyproducten.

Wat is de reden dat je bent gaan bloggen?
Ik wilde graag een plekje op het internet waar ik helemaal mezelf kon zijn. Waar ik mijn leven kon vastleggen, een soort dagboek zeg maar. Daarnaast wilde ik graag mijn passie voor beauty met mensen delen!

Blog in the Spotlight #1 - Dreamdaily

Post je elke dag een nieuwe artikel, waarom wel/ niet?
Helaas nog niet, ik heb een fulltime baan en vind het nog lastig om bloggen to combineren met werk. Maar op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag vind je altijd een nieuwe post!

Hoeveel bezoekers heb je ongeveer per dag op je blog?
De laatste week gemiddeld 100.. nog niet zo heel veel dus

Hoe belangrijk zijn de statistieken voor jou?
Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het me niet interesseert. Ik vind het elke keer weer super leuk om een nieuwe volger te krijgen en om comments te ontvangen. Dat geeft je zo’n goed gevoel!!

Blog in the Spotlight #1 - Dreamdaily

Heb je een favoriet onderwerp?
Ik vind denk ik de lifestyle posts het leukst om te schrijven.

Waar haal jij je inspiratie om te bloggen vandaan?
Overal om me heen, andere blogs, bladen en t.v. Maar ook gewoon als ik door de stad loop of naar buiten zit te staren in de trein komen er ideeën in me op.

Welke blogs volg jij zelf en waarom?
Een hele hoop! Ik volg voornamelijk Engelse blogs als lilypebbles en essiebutton. Nederlandse blogs die ik erg leuk vind zijn die van http://merely-merel.nl en http://lifestylelou.nl omdat ze zulke brede onderwerpen hebben en mooie foto’s. Maar eigenlijk zijn het er teveel om op te noemen.

Blog in the Spotlight #1 - Dreamdaily

Ga je soms naar Events of Blogger meetings?
Ik ben naar de Grazia Masterclass geweest in Amsterdam en ga volgende week ( 5 november ) naar London voor een Beauty Blogger Masterclass van de Engelse Grazia. Voor Events ben ik helaas nog niet uitgenodigd maar mochten er invites komen dan ga ik absoluut.

Kunnen we je volgen op Social Media? FB, Twitter,.. (maak maar reclame!!)
Ja uiteraard! Je kan me volgende op Twitter en Instagram: dreamdaily_nl
Op Facebook ben ik nog niet zo actief maar ik heb wel een pagina, Dreamdailynl. Oh en natuurlijk via bloglovin!

Wat is je favoriete Make-Up merk en je favoriete kleding merk?
Een favoriet make-up merk heb ik denk ik niet. Is dat raar? Ik heb zoveel verschillende merken in mijn make-up tas zitten, het gaat mij meer om het product dat het merk. Mijn favoriete kleding merk is Topshop en dan vooral de truien. Die blijven zo mooi!

Blog in the Spotlight #1 - Dreamdaily

Als je één dag mocht shoppen met €25.000, wat zou je voornamelijk kopen?
Jeetje dat is lastig.. Ik denk als eerste tassen en make-up maar ben bang dat als ik alles neem wat ik graag zou willen hebben ik nog niet in de buurt kom van de €25.000 hahaha! Dus daarna zou ik doorlopen naar de kleding ;)

Koop je af en toe High End producten? Zo ja, Welke?
Ja, af en toe koop ik een mooi Chanel product. Die producten stralen zoveel luxe uit! En ik vind skincare van Clarins erg fijn dus ook die koop ik soms. Verder heb ik er helaas het budget niet voor..

Wil jij graag een plaatsje op mijn blog? Mail me dan: [email protected]

XOXO
Eefje

 • Leuk om te lezen :) Ik neem zeker een kijkje op haar blog!

 • Wat leuk om zo andere bloggers te leren kennen, ik kende haar blog niet, dus meteen een kijkje nemen :)

 • Leuk dat je haar in de spotlight zet :-) Ik ga eens kijken op haar blog.

 • Leuk om te lezen allemaal, ik kijk heel vaak op onbekende blogs:)

 • Heel leuk om te lezen ik ga haar blog opzoeken.

 • ontzettend leuk dat je dit doet, ben op haar blog gaan kijken en wat een leuke blog heeft ze, ik ben haar gaan volgen :-)

  • Eefje

   jeej.. je kan me terug volgen! :)
   Eefje

   • jaa gelukkig wel weer <3 miste het wel hoor

 • Leuk om te lezen! Ze heeft een leuke blog!

 • Wat lief dat je dit doet!
  Ik zal haar blog ‘ns bekijken :D

 • Super bedankt Eefje! Echt een eer dat ik de eerste mocht zijn. Zo leuk om al die enthousiaste reacties te lezen :) Ik ben heel benieuwt naar de volgende In de Spotlight!
  X

 • erg leuke blog! Ik ben meteen een nieuwe volger! :)

 • Heel lief dat je ook een andere blog in het zonnetje zet! En super om eens een nieuwe blog te ontdekken! :D

 • Erg leuk om te lezen!

 • Nou zeg, dit is ook grappig. Ik was even mijn eigen blog aan het googelen (ja, hoezo hubris?!) en toen kwam ik hierop terecht, omdat Maaike mij noemt bij de blogs die ze zelf volgt, haha! Wat leuk om te horen, die ga ik zeker bij mij “press” kopje gooien, muahahaa. Maaike, thanks voor het compliment en de gratis reclame! Ik volg jou overigens ook met plezier, haha!