Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Beugelbekkie Update 2

Ben ik ondertussen mijn beugel al gewoon? Ja, eerlijk wel. De eerste 2 dagen wou ik hem het liefst opnieuw eruit.. maar nu zijn we een maand verder en er zijn momenten dat ik zelfs niet meer voel dat ik een beugel draag. Alleen tijdens en na het eten ervaar ik nog wat ‘pijn’ maar ook die pijn valt wel mee.. Vorige week donderdag liet ik mijn beugel voor het eerst aanspannen.. een update hierover lezen jullie vandaag.

Beugelbekkie Update 2:

De eerste controle bij de Orhtodontist was vorige donderdag 9 mei.. als eerste werden de elastiekjes rond de blokjes verwijderd vervolgens de 2 ijzeren draden. Dan werd er een nieuwe dikkere en kortere draad tussen de blokjes geschoven en werden er nieuwe elastiekjes rond de blokjes gedaan! Alles dik in orde totdat de nieuwe elastiekjes werden geplaatst.. howly mowly!! De tranen stonden in mijn ogen.. mijn tanden zijn nu al een maand SU-PER gevoelig en het aanspannen was ENORM pijnlijk! Mijn mond was achteraf aan het trillen! Oh dear, is dit wat me elke maand opnieuw te wachten staat? I hope not!! Bij Chloé deed het minder pijn (aha, minder.. dus ook zij had pijn!) De pijn verdween een aantal uur nadien, maar eten was niet mogelijk.. bij iedere aanraking aan mijn tanden zat ik tegen het plafond. Dus dat werd weer 2 dagen puree’kes en soepjes eten. Wanneer ik dit typ zijn we 3 dagen verder en kan ik weer normaal eten en is de pijn al veel draaglijker geworden.

Zie je al resultaat?

Na 1 maand zie je echt al resultaat, mijn onderste tanden staan bijna mooi op een rijtje. Mijn bovenste tand die een beetje over de andere stond, staat er bijna gewoon naast. Ik denk nog enkele weken en die staan ook mooi recht! Ongelooflijk hoe snel je resultaat ziet!  Ik sta versteld.. Ook bij Chloé zie je al heel duidelijk een verschil! Wat natuurlijk leuk is, want uiteindelijk daar doen we het toch voor, maar dat het allemaal zo snel zou gaan dat had ik nooit gedacht!

Liefs,

Eefje

  • Mja, dat aanspannen is no fun eh… :-( Maar hey, je ziet al resultaat, NICE!