Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Betty Barclay ⎟Beautiful Eden

Sommige geuren zijn als poëzie. Op het moment dat je ze opmerkt, doen ze je wegdromen. Ze voelen als een zachte streling en prikkelen je wondere verbeelding. Betty Barclay Beautiful Eden neemt je mee naar een verwilderde, betoverde tuin vol geurige bloemen en lenteplanten. Een plek waar vogels zingen in de bomen en waar de zon door de weelderige bladeren schijnt. Ver weg van het lawaai van verkeer en beltonen. Het is een ontsnapping naar een oase van kalmte. Betty Barclay Beautiful Eden doordringt je met een magische natuurlijkheid tussen het gejaag en geraas van het dagelijks leven en omhult je met een zee van lentebloesems.

Betty Barclay ⎟Beautiful Eden

Betty Barclay ⎟Beautiful Eden

Betty Barclay ⎟Beautiful Eden

Betty Barclay Beautiful Eden is een perfecte match met de lente. Perfect voor wie houdt van een lichte, zoete geuren! De geur doet me denken aan de vroege lente dagen waar je ’s morgens de eerste vogeltjes hoort fluiten en de zon die geleidelijk aan wakker wordt (mijn favoriete tijd van het jaar,… ok naast kerst dan) :)

Topnoot: Peer, rijpe zwarte bes en mandarijn
Hartnoot: Pioen, Egyptische jasmijn en lelietje-van-dalen
Basisnoot: Ceder, sandal hout en vanille

Betty Barclay ⎟Beautiful Eden

Betty Barclay ⎟Beautiful Eden

Betty Barclay ⎟Beautiful Eden

De verpakking en de flacon is onbeschrijfelijk prachtig! Het dopje van de flacon is in de vorm van een bloem en de flacon is een combinatie van mat en doorschijnend glas. De 20ml inhoud is ook perfect om mee te nemen in je handtas.

Betty Barclay Beautiful Eden is verkrijgbaar vanaf maart 2018 bij de zelfstandige parfumerie.

Beautiful Eden edp 20ml – €26,17
Beautiful Eden edt 20ml – €20,71
Beautiful Eden edt 50ml – €35,52

Hou jij van zoete geuren?

Liefs,

Eefje

Dit product bevat producten die ik heb gekregen