Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Beautytalk op Facebook!

Hello Ladyzzzzzz,

Facebook is niet meer weg te denken uit ons sociale leven.. we hebben meer vrienden online dan in real life.. Grappig om vroegere schoolkameraden opnieuw te zien en of ex-collega’s.. Maar op Facebook kan je ook pagina’s liken en delen met je vrienden. En daar ga ik nu eens gretig gebruik van maken zie :)

Beautytalk op Facebook!

Ik zou het leuk vinden als jullie mijn pagina zouden liken en eventueel delen met jullie vrienden.. Want ik geef toe elke nieuwe “like” makes me happy! :D

Jullie kunnen Beautytalk hier volgen! Zo blijven jullie up to date van mijn blogposts, leuke nieuwtjes, reviews, persberichten.. en nog veel meer! Door Beautytalk te liken worden jullie automatisch op de hoogte gebracht van alle nieuwe posts..Binnenkort doe ik een aantal winacties en ook deze kunnen jullie dan volgen op FB!!

Beautytalk op Facebook!

Heb jij een Facebook pagina? Laat het me weten (laat de link achter in een comment) en ik volg je graag terug ;)

XOXO

Eefje

  • Me like! :)

  • Ik heb je pagina geliked! :)

  • jazzjulzz

    Ik ga je pagina zo ook even liken, binnenkort ga ik overigens ook een FB aanmaken voor m’n blog.

  • Leuk!