Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Beautyboek – Cynthia Beauty (Misslipgloss)

Ze is één van mijn favoriete beautybloggers..Ze is 22 en woont in Nederland, bloggen doet ze al vanaf haar 16de en dit is geen hobby maar haar echte job!  Ik heb het over Cynthia Schultz (meer bekend als Misslipgloss), elke dag neem ik een kijkje op haar blog en lees haar artikels, ze is zo eerlijk bij het reviewen van producten en dat vind ik zo tof aan haar.. Benieuwd naar haar boek?

Beautyboek - Cynthia Beauty (Misslipgloss)

Op 9 April verscheen haar eerste boek Cynthia – Beauty, ik kon deze toch niet laten liggen..Echt super leuk, want deze staat boordevol met tips & tricks, haar leven en nog veel meer handige beauty weetjes. Ik laat jullie mee genieten van dit super leuke boek! Ik was zo nieuwsgierig en tadaaaa.. nu is het mijn beurt om een klein (eerlijk) artikeltje te schrijven over dit boek!

Beautyboek - Cynthia Beauty (Misslipgloss)

Beautyboek - Cynthia Beauty (Misslipgloss)

Het boek begint met allemaal leuke Instagram foto’s uit haar leven! En een handgeschreven stukje..erg leuk!

Beautyboek - Cynthia Beauty (Misslipgloss)

In het begin van het boek gaat het over Cynthia zelf en haar blog, hoe ze is begonnen en de weg naar het succes, erg leuk om te lezen!

Beautyboek - Cynthia Beauty (Misslipgloss)

De vormgeving van het boek vind ik ook heel erg mooi. Haar huisstijl is duidelijk meegenomen in het boek. En de foto’s zijn super mooi!

Beautyboek - Cynthia Beauty (Misslipgloss)

Vervolgens krijg je het beauty gedeelte, er zijn allemaal hoofdstukken waar alles over het onderwerp van A tot en met Z duidelijk wordt uitgelegd.

Beautyboek - Cynthia Beauty (Misslipgloss)

En natuurlijk met tips hoe je iets het beste kan doen, het is heel vlot en duidelijk geschreven zodat zelfs de beginnende beauty-addicts het kunnen begrijpen. Achteraan het boek vind je een woordenlijst waar je de beauty-termen kan opzoeken met een betekenis. Heel erg handig, voor als je een woord niet begrijpt!

Ik vind het een leuk boek om te lezen (na 2 dagen was ‘ie uit) :)  Als je haar blog volgt zal je heel veel tips al weten, maar ik vind het leuk dat alles zo overzichtelijk beschreven staat in het boek. Zelf wist ik al veel, maar het boek is leuk om te lezen en af en toe was ik wel al iets vergeten :) Voor beginnende beauty -addicts is dit ook zeker een handig boek, alles wordt duidelijk uitgelegd zodat je alles snel zelf kan uitproberen!

Het boek staat vol leuke tips en weetjes, ik vind het een mooi exemplaar voor op de boekenkast of voor op het nachttafeltje :) Ook perfect voor om cadeau te doen! Je kunt Cynthia – Beauty kopen bij Standaard boekhandel, in de webshop van Misslipgloss en online bij Bol.com voor € 14,95

XOXO
Eefje

  • Mme Sophistique

    Lijkt me een heel leuk boek, wil hem zelf ook nog graag eens lezen

  • Ik volg haar blog echt super lang, zeker nu zo’n 3/4 jaar, maar ik ben er alsnog heel benieuwd naar :)

  • Ik heb ‘m toevallig gisteren gekocht! Ik was zo benieuwd haha. Maar zoals je al zei: het leest heerlijk weg. Haar manier van schrijven is lekker luchtig.

  • Ik heb hem ook, ik wacht alleen nog even totdat mijn tentamens voorbij zijn.

  • Ik denk dat ik hem ook ga bestellen, lijkt me echt een superleuk boek :)