Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Beauty Trend 2015 – Cushion Foundation

Vergeet de BB en CC Cream maar! Deze getinte, egaliserende en verzorgende crèmes behoren binnenkort tot het beautyverleden! Dé Beauty trend van 2015 bij beautylovers wordt ongetwijfeld de Cushion Foundation!

Beauty Trend 2015 - Cushion Foundation

De nieuwste beauty trends waaien meestal over uit het Oosten.. zo kwamen de BB en CC-creams uit ook al uit Azië overgewaaid en zo zal ook de Cushion Foundation onze richting uitkomen!

Cushion foundation zit niet in een flesje of tube, het is een soort ‘kussentje’ gedrenkt in vloeibare foundation verpakt in een compacte spiegeldoos. De foundation zou ook anders zijn van samenstelling, lichter, luchtiger en minder olieachtig dan de ‘gewone’ foundation die we kennen. Met een ronde poederapllicator (een soort sponsje) brengt je de foundation met deppende bewegingen aan op de huid. Door de handige en compacte verpakking is de foundation handig om mee te nemen in je handtas en kan je je make-up overal en snel bijwerken.

Beauty Trend 2015 - Cushion Foundation

Beauty Trend 2015 - Cushion Foundation

Beauty Trend 2015 - Cushion Foundation

In ons Belgen landje en ook in Nederland natuurlijk brengt Lancôme de eerste cushion foundation op markt! In februari lanceert Lancôme als allereerste hun ‘Miracle Cushion‘, die zal rond de €42 kosten (De Cushion Foundation is navulbaar en die kost ongeveer €30)

Denk jij dat dit de nieuwe hype in Beautyland zal worden?

XOXO
Eefje

  • Ik had het ook al gezien bij de Koreaanse Memeboxen.

  • Ben heel benieuwd of dit iets is!

  • Wat grappig! Ik ben heel erg benieuwd naar dit product.

  • Ik had het al eens gezien bij een Aziatische beauty vlogger en ben zelf heel benieuwd om het eens uit te proberen! Het ziet er alleszins super leuk uit :)