Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Beauty Kitchen Travel Kits

Wat is er handiger als je op reis gaat dan al je producten te kunnen meenemen in travel size. Geen gedoe met grote, onhandige flacons.. maar kleine, compacte verpakkingen die niet veel plaats innemen.

Beauty Kitchen heeft de perfecte travel kits en ik mocht deze testen.. De Beauty Kitchen mini’s zijn zo leuk dat je er wel verliefd op kan worden. Ze zijn niet alleen perfect als travel sizes voor op reis, als superlief cadeautje of gewoon handig om eens uit te proberen. Beauty Kitchen’s Abyssinian Oil huidverzorgingslijn zit nu in een supervoordelig tasje. En ook vier producten uit de heerlijke Inspire Me lijn zijn verkrijgbaar in een handig miniformaat.

Beauty Kitchen Travel Kits

Beauty Kitchen Travel Kits

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Skincare Pick Me Ups
Elk product in dit tasje bevat 100% natuurlijke ingrediënten waaronder de superpower van Abyssinnian Oil. Deze is rijk aan omega 9 vetzuren die je huid intens en effectief voeden en hydrateren. Verzacht, hydrateert en verfrist de huid op natuurlijke wijze. Voor een stralende huid om te zoenen!
Een Skincare Pick Me Ups tasje bevat: Natural Cream Cleanser (30ml) reinigt mild en houdt de huid in balans, Facial Moisture Cream (30ml) voor natuurlijke vochtverzorging met anti-age werking, Aroma Facial Concentrate (15ml) stimuleert de celvernieuwing en voedt intens, & 5 Minute Miracle Mask (30ml) reinigt de huid diep, voor een stralend resultaat!

Beauty Kitchen Travel Kits

Beauty Kitchen Inspire Me Travel Minis
Superhandig om mee te nemen op reis of voor een nachtje weg. De verkwikkende en verstevigende Inspire Me Body Wash is gemaakt met hydraterende en zuiverende algenolie. Antioxidanten en vitamine C uit grapefruit, gecombineerd met citroengras, fleuren de huid op en helpen deze te verstevigen. Inspire Me Body Spritz geeft een instant verfrissing met een geur die lichaam en geest verkwikt. Spray het product over je hele lichaam voor een verrukkelijk “wake me up” moment!
Hoe lekker is het om ook op reis te ontspannen met de Inspire Me Bath & Massage Oil? Toegevoegde Abyssinian oil, citroengras en grapefruit voeden de huid, waardoor deze onmiddellijk een boost krijgt. Even een verwenmomentje voor handen en lichaam met de Inspire Me Hand & Body Lotion. Deze lichte hydraterende lotion zit boordevol zoete sinaasappels, grapefruit en citroengras waardoor de huid steviger en subtiel geparfumeerd wordt.
Alle Beauty Kitchen mini’s bevatten uiteraard geen SLES & SLS. Mini verpakking, 100% gebruiksplezier!

Beauty Kitchen Travel Kits

Ik had zelf nog nooit iets geprobeerd van Beauty Kitchen. Dus de producten zijn helemaal nieuw voor mij. Maar wauw.. Waarom heb ik Beauty Kitchen nooit eerder ontdekt?? Ik kan met plezier bevestigen dat deze producten stuk voor stuk zeer aangenaam en handig zijn in gebruik. Mijn huid voelt baby zacht aan! De Inspire me lijn ruikt naar een zomerse cocktail van munt en lemon! Heerlijk! De geur is sterk aanwezig dus daar moet je wel van houden. Ik ben fan!

Mijn favorietjes?
Inspire Me Body Spritz, Inspire Me hand & body lotion, Inspire Me Bath & Massage Oil en de Abyssinian oil Aroma Facial Concentrate!

Het gehele Beauty Kitchen Abyssinian Oil Skincare Pick Me Ups pakket kost slechts €19,99
Inspire Me Body Wash Mini, Body Spritz, Bath & Massage Oil, Hand & Body Lotion kosten € 3,99 per stuk.
De Beauty Kitchen mini’s zijn tijdelijk verkrijgbaar vanaf heden tot 18 september 2017. So hurry..
Beauty Kitchen is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen/Essenza) in Nederland en België. Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl

Ken jij de Beauty Kitchen producten al?

Liefs,

Eefje