Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Beauty Favorieten 2013

Iedereen heeft wel favoriete beauty producten die je elke keer weer opnieuw gebruikt en waarbij je denkt ‘wat ben ik blij dat ik dit gekocht heb’. Als beauty addict heb ik die natuurlijk ook. Ik zet ze voor jullie even op een rijtje en een beetje uitleg waarom dit mijn favorieten van 2013 zijn:

Beauty Favorieten 2013

Beauty Favorieten 2013

Garnier – 5 Second Perfect Blur Primer: Deze zat in de Deauty Box en heb ik ondertussen al 2 x gekocht! Een primer voor na je dagcréme en voor je make-up. Deze Primer zorgt voor een stralende, egale teint en doet je stralen!(review)

Beauty Favorieten 2013

Rituals – Highlighter – Blush & Oog Glanspoeder: een oogschaduw, blush & highlighter palette in één doosje! Deze palette gebruik ik zeer vaak, vooral als ik een natuurlijke look wil creëren. Ik gebruik elk kleurtje van deze palette!(review)

Beauty Favorieten 2013

Katy Perry – Killer Queen: De geur is warm, vrouwelijk en zelfverzekerd. En blijft een hele dag hangen! Zalig! (review)

Beauty Favorieten 2013

Love, Chloé (LE): Dit flesje spreekt voor zich.. een parfum met de naam van mijn dochter! Absoluut mijn favoriet (en niet alleen de naam, ook de geur is goddelijk!) (review)

Beauty Favorieten 2013

Essence – Metal Glam highlighter: Voor mij dé highlighter van 2013 (review)

Beauty Favorieten 2013

Maybelline – Babylips: Dé lipbalm van 2013 – zalige geuren, voedend en hydraterend.(review hier, hier en hier)

Beauty Favorieten 2013

Catrice – Glamour Doll Mascara: Een mascara die zorgt voor prachtige volumineuze zwarte wimpers en bovendien lekker budget!

Beauty Favorieten 2013

Clinique – Moisture Surge Overnight Mask: Een nachtmasker die je mag oplaten en niet hoeft af te spoelen, je gaat er gewoon mee slapen en je huid is super hydrateerd en gevoed als je opstaat! (review)

Beauty Favorieten 2013

Sleek – Golden Rose Blush: Een prachtige subtiele blush, zeer gepigmenteerd en mijn favoriet van 2013!

Beauty Favorieten 2013

Maybelline Colorshow Brocades – Knitted Gold: Hét feestlakje van 2013, zeer hoog glitter & glamourgehalte! (review)

Beauty Favorieten 2013

L’Oréal – Nude Magique BB Cream: Ik heb een lange zoektocht ondergaan in 2013 om steeds tot de conclusie te komen dat de L’Oréal – Nude Magique BB Cream zeer geschikt is voor mij. Dus einde zoektocht naar de perfecte BB! I got it! :)

Wat is jou favoriete beautyproduct van 2013?

XOXO
Eefje

 • Sleek golden rose blush is ook een van de blushes uit mijn stash die ik erg graag gebruik!

 • Die geur van Chloe is ZO lekker! Ik wilde hem toen ook kopen maar uiteindelijk niet gedaan, eerst andere parfum opmaken haha! Mooie favoriete heb je zeg, er zitten heel wat geweldige producten tussen

 • De Love, Chloé geur is inderdaad heerlijk!

 • Wat een goeie lijst. De blush van Sleek is ook zeker een favoriet. Ik ben benieuwd wat 2014 ons gaat brengen op Beauty-gebied.
  Fijn uiteinde!

 • Mooie items! Alvast een gelukkige nieuwjaar!

 • De Perfect Blur en Killer Queen staan nog steeds op mijn to-try lijst :-) Hopelijk komt het er in 2014 van! Alvast een happy new year!

 • ok dat masker van clinique moet ik overduidelijk hebben! klinkt super voor mijn droge winterhuidje

 • Mooie favorieten zeg!

 • Mooie favorieten!

 • Leuke favorieten!

 • Dat masker klinkt heerlijk, gewoon al omdat ik het niet moet afwassen (luiheid :D)
  En lekkere geurtjes, love chloé is super!

 • Mooie favorieten de Garnier perfect blur is hier ook zeker favoriet samen met Sleek rose gold <3