Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Batiste Luxe

Batiste introduceert vol trots de nieuwste toevoeging aan het assortiment: Batiste Luxe. De bekende, award winnende formule met een nieuwe en unieke geur.

Batiste Luxe

Batiste Luxe

Batiste Luxe

Het is de perfecte geur voor de dagen dat je jezelf in een beetje luxe wilt onderdompelen. Eén spray en je voelt je mooi en zelfverzekerd dankzij haar dat met iedere haar flip heerlijk ruikt. Batiste Luxe heeft rijke geurnoten van bloemen en citrus, zoals jasmijn, nectarine en mandarijn. Gedurfd, rijk en weelderig.

De bus heeft een opvallend design met het pauwenveren patroon en smaragd- en goudkleurige accenten. Geen wonder dat deze de naam LUXE gekregen heeft. Bovendien staat hij prachtig in je badkamer.

Batiste droogshampoo laat het haar er tussen de wasbeurten door weer schoon en fris uitzien. Een paar snelle sprays gedurende de dag blazen je lokken nieuw leven in. De ideale oplossing om tijd te besparen. Gebruik Batiste niet alleen om je haar te verfrissen maar ook als stylingproduct voor extra body en textuur.

Het was mijn eerste ervaring met de droogshampoo van Bastiste. En ik moet zeggen, de geur is inderdaad heerlijk, het aanbrengen is super simpel (een witte waas is normaal, maar die kam je er zo weer uit!) en het resultaat zoals ik had verwacht! Ik kon weer een dagje verder zonder vet haar en een goed en schoon gevoel!

Verkrijgbaar:
Nederland: Batiste Luxe, €5,49 voor 200ml, is exclusief verkrijgbaar bij Etos.
België: Batiste Luxe, €5,49 voor 200ml, is exclusief verkrijgbaar bij DI. 

Gebruik jij vaak droogshampoo?

Liefs,

Eefje

  • Emke Dejonghe

    Leuk review! Ik gebruik nooit droogschampoo, omdat ik toch vaak merk dat het mijn haar een beetje te stug maakt en dat vind ik niet zo mooi.

  • Ja dat klopt idd.. Maar het is wel makkelijk om je haar op te steken als het wat stugger is. Blijft lekker zitten dan :)