Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Babylips – Intense Care

Ik schreef al enkele artikels over dé lipbalms Babylips van Maybelline, lees hier, hier en hier. En ik krijg er maar niet genoeg van. Ik vind ze TOP! In een vorig artikel liet ik jullie weten dat ze te koop zijn bij Bol.com en ook daar kocht ik zelf ook mijn nieuwste exemplaar ‘ Intense Care

Babylips - Intense Care

Zoals jullie al weten hebben alle 5 de babylips een ander kleurtje en deze lipbalm heeft een gele kleur! Deze gele uitvoering heeft een zoetige kersen- en amandelgeur. Zoals elke babylips lipbalm bevat deze de volgende ingrediënten:  aloë vera, honing, shea butter, vitamine E, maar ook centella asiatica, dit is een plantenextract dat bekend staat om de genezende werking én SPF 20.

Babylips - Intense Care

Babylips - Intense Care

Ik blijf ze zalig vinden.. de transparante versies ‘Hydrate’ en deze ‘Intense Care’ voeden en hydrateren.. ik heb geen last van velletjes en mijn lippen zijn super zacht! De ‘pink Punch’ blijft mijn favoriet omwille van het mooie roze kleurtje :)

Dus heb je ze nog niet geprobeerd? Zeker doen! Ze zijn het waard!

Tip: Babylips zijn te koop bij Bol.com

XOXO
Eefje

 • Baby lips zijn echt super fijn en ook nog is leuk. Ik heb de gele ook en hij is super!

 • Ik heb deze ook!

 • Ik heb de babylips nog niet geprobeerd, maar jij bent wel steeds heel erg enthousiast.

 • Ik heb zelf de blauwe in de DM gekocht, vind hem erg prettig ja!

 • ze blijven inderdaad geweldig! ben er zelf ook wel erg fan van

 • Tessa

  I love baby lips, mijn favorieten zijn de roze en de blauwe (:

  Liefs, Tessa

 • Want!

 • Deze lijkt me ook erg fijn, heb zelf vier andere varianten.

 • Het is zo fijn <3

 • Ik heb ze nog niet geprobeerd, het lijken me fijne balsems!

 • Deze lijkt me echt super fijn :). Ik gebruik zelf altijd Labello, maar wordt toch eens tijd om deze eens te gaan uitproberen :).

 • Als deze nou eens naar de Kruidvat kwamen zou ik heeel blij zijn haha! :)