Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Babor Paasei 2018

Wanneer de zon tevoorschijn komt en de natuur begint te groeien en te bloeien, is het weer tijd voor het BABOR paasei. De natuur ontwaakt en overal is nieuw leven zichtbaar. Ook de huid wordt opgefrist en mooier gemaakt, dankzij de 14 optimaal op elkaar afgestemde ampullen die het gezicht weer laten stralen!

De highlight van het paasei van dit jaar is de nieuwe Perfect Glow ampul uit de Hydration reeks, die direct een perfecte voorjaarsteint garandeert. Ultrafijne pigmenten zorgen voor een wow – glow en de polysachariden zijn intensief hydraterend.

Babor Paasei 2018

Het BABOR ampullenpaasei is de huidverzorgings – musthave van het seizoen!

Toen ik het Babor paasei in de bus kreeg deed ik even een klein lentesprongetje! Boy, Am I lucky ūüźį Ik ben al heel erg lang benieuwd wat zo’n ampullen kuur doet voor je huid en aangezien ik 3×7 meer ben kan mijn huid wel wat extra aandacht gebruiken..

De verpakking alleen al is een echte eyecatcher! Een musthave voor op je badkamermeubel! Het paasei is behoorlijk groot en super vrolijk met al die kleurtjes! Achter elk deurtje zit één ampul, in totaal vind je in dit paasei dus 14 ampullen. Elke ampul is geschikt voor eenmalig gebruik. Babor heeft diverse ampullen in het assortiment en dit ei is natuurlijk de gelegenheid bij uitstek om ze eens uit te proberen. Elke ampul bevat hooggecontreerde Babor fluids, die een direct zichtbare werking geven.

Babor Paasei 2018

Babor Paasei 2018

Babor Paasei 2018

Babor Paasei 2018

Ondertussen heb ik 6 ampulles gebruikt en ik kan zeggen dat ik diep, diep, diep onder de indruk ben! Mijn huid is rustig en nog nooit zo mooi geweest als nu. Mijn huid ziet er egaal, fris en stralend uit! Dit is echt een boost die na de koude wintermaanden echt meer dan welkom is! Very impressed!!! Ik gebruik de ampullen ’s avonds voor het slapen gaan. Er zit heel veel vloeistof in zo’n klein flesje, dus perfect¬†voor je gezicht, hals en decollet√©. Het Babor paasei overtreft al mijn verwachtingen!

Babor Paasei 2018

Babor Paasei 2018

1 x Hydra Plus : De dorstlesser voor elk huidtype dat vocht nodig heeft. Hyaluronzuur hydrateert op intensieve wijze en bindt vocht in de huid.
1 x Algae Vitalizer: Een pure golf van frisheid die vocht toevoegt met de kracht van de zee. Met natuurlijke plankton-algen-extracten.
1 x Oxygen Plus : Een zuurstofdouche voor een droge, vermoeide huid. Activeert de celstofwisseling en beschermt de huid tegen milieubelastingen.
2 x Beauty Rescue: Een ‘reboot’ voor de huid. Versterkt de barri√®refunctie en de huideigen functie om vocht op te slaan.
2 x Active Night: het truffelextract versterkt de natuurlijke collageenproductie en het extract uit de zwarte wilg verhoogt de celvernieuwing.
2 x Perfect Glow: De ampul met onmiddellijk glow – effect: herstelt onregelmatigheden en geeft een frisse, natuurlijke uitstraling.
2 x 3D Firming : werkt drievoudig tegen de tekenen van de tijd: rimpeltjes worden verminderd, het weefsel wordt verstrakt en de contouren worden verstevigd.
2 x Lift Express : de rimpeldiepte van gravitatierimpels en mimische rimpels wordt verminderd. Maakt rimpels onmiddellijk glad en beschermt tegen vochtverlies.
1 x SeaCreation The Serum : Luxeverzorging met zeer werkzame actieve stoffen uit de diepzee , verwennen en maken de huid weer mooi.
Superleuk, dit paasei van Babor! 14 dagen lang elke dag een nieuw deurtje openen en je huid verwennen met een ampul. Love it!
Babor paasei 2018 is te koop in het schoonheidsinstituut en kost ‚ā¨46,00
Liefs,
Eefje