Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

12226 Volgers

Babor Body Cellular!

Alweer een nieuw persbericht in mijn mailbox! Lees hier alles over de nieuwste Babor-producten!

DOCTOR BABOR BODY CELLULAR:

Met volle kracht vooruit tegen probleemzones!

Babor Body Cellular!

????????????DOCTOR BABOR BODY CELLULAR: is een gamma bestaande uit zes nauwkeurig samengestelde body performance producten. Heuse kenners van de vrouwenhuid, afgestemd op de courantste probleemzones. Effectieve hightech werkstoffen op plantaardige basis verbeteren de huidstructuur zichtbaar. Want ze zijn er wel degelijk, die probleemzones. Helaas geen mythe, maar wetenschappelijk bewezen. Niet alleen leeftijd speelt hierin een rol, ook hormonale schommelingen of invloeden van buitenaf kunnen boosdoeners zijn. Het BABOR onderzoeks- en innovatiecentrum heeft de oorzaken van vijf typische probleemzones onderzocht en biedt met DOCTOR BABOR BODY CELLULAR een zeer effectief team specifiek afgestemd op deze lichaamszones.

Babor Body Cellular!

??ULTIMATE LIPOFILL BUST Lotion: Niets is zo vrouwelijk als de borsten. Dus waarom ze geen extra boost geven?! De innovatieve lotion verfraait de contour van de borsten met twee actieve stoffen: hexapeptide-38 bevordert de vetopslag in het borstweefsel en vergroot op deze manier het volume en de stevigheid van de borsten. Hyaluronzuur kan tot het 1000-voudige aan zijn eigen gewicht aan water opslaan, wat voor een opvullingseffect zorgt. De gevormde vochtdepots bieden bovendien ruimte voor de opslag van elastine en collageen. Het Hyaluronic Tripeptide stimuleert ook de lichaamseigen hyaluronzuurproductie en modelleert zo heel natuurlijk de vrouwelijke rondingen.

Babor Body Cellular!

ULTIMATE FORMING BODY Cream: Striae zijn niet alleen „souvenirs“ van de zwangerschap. Ze kunnen zich ontwikkelen wanneer het onderhuidse vetweefsel zwaar wordt belast of sterk wordt uitgerekt door hormonale veranderingen, sterke gewichtstoename of –afname tijdens de groei of door te veel sport. Tripeptide-1 en het Chlorella vulgaris extract uit groenwier stimuleren de weefselvernieuwing. Het BIOGEN PLANT Extract dat uit acht verschillende geneeskrachtige kruiden wordt gewonnen, hydrateert en ondersteunt de celregeneratie op bijzonder effectieve wijze. Dankzij deze werkstoffen is de crème overigens niet alleen ideaal voor het verminderen van striemen, maar meer algemeen ook voor het regenereren van elke belaste huid.

Babor Body Cellular!

?ULTIMATE 3D CELLULITE Lotion en ULTIMATE 3D CELLULITE Fluid: 80 tot 90 procent van alle vrouwen ouder dan 20 jaar heeft tekenen van cellulitis. Verantwoordelijk zijn parallel verlopende bindweefselstrengen van de vrouwelijke huid, die de vetcellen in de onderhuid minder weerstand bieden. De twee anti-cellulitisproducten uit de serie DOCTOR BABOR BODY CELLULAR bieden een complexe werking met het innovatieve 3D-werkstofcomplex bestaande uit hexapeptide-39, cafeïne en coleonol. Het hexapeptide-39 vermindert de vorming van vetcellen en zorgt er in combinatie met cafeïne vet zich verzamelt in de weefsels. Cafeïne versnelt ook de vrijgekomen vetzuren worden afgevoerd uit het weefsel dankzij het coleonol dat de lymfevaten verwijdt. Cellulitis krijgt geen kans meer.

Babor Body Cellular!

ULTIMATE COOLING LEG REFINER: De verkoelende gelcrème met de effectieve werkstofcombinatie tetrapeptide-33 en purperwierextract brengt verlichting voor zware benen en egaliseert de ontsierende sinaasappelhuid. Purperwier is zeer werkzaam bij de regulering van de bloeddruk, bij doorbloedingsklachten en vaatvernauwingen. In de huidverzorging ondersteunt het extract de sterkte en elasticiteit van de vaten.

Babor Body Cellular!

ULTIMATE POST EPIL Fluid: Bij om het even welke ontharingsmethode kan de huid geïrriteerd reageren. De kalmerende fluid zorgt voor ontspanning na het epileren. Salicylzuur werkt keratolytisch. Dat wil zeggen dat droge hoorncellen zich makkelijker van de buitenste huidlaag kunnen losmaken, zodat het ingroeien van haartjes wordt verhinderd. Panthenol en ethanol verzachten de geïrriteerde huid door de kalmerende verzorging en lichte verkoeling. Ethanol werkt bovendien antibacterieel.

Alle Babor-producten zijn verkrijgbaar in het schoonheidsinsituut en op www.babor.be

Tot de volgende!

XOXO

Eefje

  • Lijken me fijne producten. X

  • De verpakkingen zien er echt super luxe uit, ik ben benieuwd!

  • Wow wat een schitterende verpakkingen, ze zijn er zo luxe uit!

  • Klinkt goed! Ziet er inderdaad uit als een luxe product!

  • Ik hou wel van de Babor verzorging! Zeker de kalenders met fluides zijn top!