Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Aviva Wijn – Schuimwijn met spectaculair effect!

Als je op zoek bent naar een origineel cadeau en één dat bovendien zeer budgetvriendelijk is, dan heb ik een leuke tip voor jullie.
AVIVA wijn is een super speciale schuimwijn die een collega van mij ontdekt heeft op de horecabeurs. Het leuke eraan is bij het bewegen van de fles en bij het uitschenken ontstaat een speciaal en spectaculair effect. Hiermee scoor je gegarandeerd bij je gasten! Het is een vrij uniek product want het is enkel online en op bestelling te verkrijgen.

Aviva Wijn - Schuimwijn met spectaculair effect!

Aviva Wijn

Er zijn 3 soorten te koop:

 • AVIVA PLATINUM
 • AVIVA GOLD CAVA
 • AVIVA PINK GOLD

Alle 3 de soorten Aviva wijn bestaan uit witte wijn en geconcentreerde most. Het alcoholpercentage ligt rond de 7%. Voor de kenners:  De druifsoorten zijn Moscatel en Airén. Je kan de schuimwijn mengen met cava, champagne of gewoon zo drinken. Bekijk hier het filmpje!

Beschrijving van op de site:

AVIVAN PLATINUM: Zilver met amberkleuren vergezeld gaande van een aantrekkelijk “metaal” effect in de kleur zilver.Aroma’s die aan witte bloemen, citrus, grapefruit  en sinaasappelschil doen denken. In de mond aangenaam zoet met evenwichtige zuren en een lange afdronk.

AVIVA GOLD CAVA: Oranje met gele regenboogkleuren vergezeld gaande van een aantrekkelijk “metaal” effect in de kleur goud. Aroma’s die aan witte bloemen, citrus, grapefruit  en sinaasappelschil doen denken. In de mond aangenaam zoet met evenwichtige zuren en een lange afdronk.

AVIVA PINK GOLD: Rood met gele regenboogkleuren vergezeld gaande van een aantrekkelijk “metaal” effect in de kleur brons. Aroma’s die aan witte bloemen, citrus, grapefruit  en sinaasappelschil doen denken. In de mond aangenaam zoet met evenwichtige zuren en een lange afdronk.

Heel mooi om aan tafel uit te schenken of zeer origineel als cadeau.

Aviva Wijn - Schuimwijn met spectaculair effect!

Aviva wijn kopen

De flessen aviva wijn kosten ongeveer €9,90 per stuk en zijn enkel te bestellen online.

XOXO

Eefje

 • Jenna

  bij welke websites kan ik dit bestellen?

 • Yvon

  Ik wil ook graag weten waar ik ze kan bestellen. Ik wil deze voor mijn bruiloft hebben :-)

  • Bij ons verkrijgbaar, Mitra Nieuwe Niedorp

   Trambaan 99
   1733 AX Nieuwe Niedorp
   0226-410387

 • Isabel

  Waar kan ik aviva pink gold kopen in Oost-Vlaanderen of waar ik deze online bestellen?

  Dank bij voorbaat

  • Eefje

   Verkoopsadressen kan ik je helaas niet geven.. maar online kun je deze site misschien proberen. http://www.uvinum.nl/aviva_s?s=aviva
   Ze verzenden ook naar België.
   Succes!
   Liefs,
   Eefje