Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Avéne – Herstellende After-Sun Lotion – Deautybox Mei!

In de Deautybox van de maand mei zat oa: de Avéne – Herstellende after-sun lotion – 50ml. Aangezien bibi hier een ongezonde relatie heeft met de zon is het voor mij zeer belangrijk om na het zonnen rijkelijk te smeren met after-sun. Dus met deze crème van Avéne in de Deautybox was ik super blij! En ik heb hem al kunnen testen aangezien ik de voorbije weekends al wat zon heb meegepikt :)

Avéne - Herstellende After-Sun Lotion - Deautybox Mei!

Deze after-sun (met onder andere de vitaminen A, B5, C, E en F) is te gebruiken voor gezicht en lichaam, en geschikt voor alle huidtypes, ook voor de zeer gevoelige huid.

Deze lotion heeft volgens Avène de volgende eigenschappen:

– Herstellend: Herstructureert de huid dankzij biocymentine.
– Vochtinbrengend: Hydrateert de huid dankzij polyolen.
– Verfrissend en verkoelend: Kalmeert warmte sensaties dankzij vluchtige siliconen.
– Kalmerend en anti-irriterend: Dankzij de hoge concentratie in Avène Thermaal bronwater.

De after-sun is niet vet of dik van textuur (maar ook weer niet te vloeibaar), smeert goed uit..wordt snel door mijn huid geabsorbeerd, en laat geen plakkerig laagje achter. Ook de volgende dag voelt mijn huid nog zeer zacht aan, en dat gebeurt bij mij niet snel met een lotion (meestal heb ik een vollere body-butter ofzo nodig om mijn huid goed te hydrateren). Ook lijkt deze after-sun voedend en herstellend genoeg om de duur van mijn bruine kleur te verlengen of om een strak gevoel en roodheid (na te veel zon en onvoldoende UV-bescherming) te verminderen en mijn huid weer tot rust te brengen. De geur is heel aangenaam, zacht en subtiel (absoluut geen typische after-sun geur).

Avéne - Herstellende After-Sun Lotion - Deautybox Mei!

Conclusie: 100% overtuigd, ik kocht deze Avéne – herstellende after-sun ondertussen fullsize aan de helft van de prijs!! om mee te nemen op reis!

Een fullsize van deze after-sun kost € 16,49 voor 200ml en kun je vinden bij de apotheek. Hier en daar vind je hem online voor een kleinere prijs.

Heb jij deze after-sun uit de Deautybox al getest? Of welke after-sun vind jij zalig om te gebruiken na een dagje zonnen?

XOXO
Eefje

 • Klinkt als een erg fijn verkoelend product! Fijn dat het niet vet of dik van textuur is! Dat vind ik namelijk niet fijn. Ik gebruik eigenlijk nooit after sun.

 • Ik heb ‘m ook, moet ‘m nog steeds proberen haha

  XO

 • Ik kan echt niet zonder after sun in de zomer!

 • Ik heb ‘m nog niet getest omdat ik nog niet echt veel in de zon heb gezeten. Maar ik hou deze opzij om in de vakantie mee op reis te nemen want ik weet dat Avène een heel goed merk is :) en ik kan zeker een goede aftersun gebruiken aangezien ik nogal snel verbrand… ook al smeer ik me goed in :p

 • Super review! Ik kan echt niet zonder!

 • Ken ik nog niet maar lijkt me erg goed!

 • Goede review!

 • Ik vind hem ook erg fijn!

 • Klinkt goed en zal echt zeer geschikt voor mij zijn :).