Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

4711 Remix Cologne

4711, de eau de cologne op het nachttafeltje van mijn grootmoeder en overgrootmoeder. Stiekem hield ik erg van de geur en bij elke bezoekje rook ik heel even aan het flesje. Aaaah, de flacon.. zo herkenbaar en nostalgisch! Maar vergis je niet! Dit geurtje is al lang niet meer het geurtje van de bomma’s! Vanaf nu komt 4711 elk jaar met een nieuwe mix van de welgekende basisingrediënten en ander ingrediënten die zowel jong als oud zal verrassen. 4711 Remix Cologne: Het eerste geurtje is er eentje van sinaasappelen (specifiek van het sap én de schil) om die dan samen te mixen tot een hele frisse, zomerse en -niet onbelangrijk- JONGE geur.

4711 Remix Cologne

4711 Remix Cologne

4711 Remix Cologne

Topnoten: bergamot, citroen, thee
Hartnoten: neroli, bittere sinaasappel, gentiaan
Basisnoten: cederolie, kajsmierhout, muskus

Ik hou zelf heel erg van citrusgeuren en daarmee behoort deze 4711 remix cologne tot mijn huidige favoriete zomergeurtje. Ingrediënten zoals citroen, bergamot en sinaasappel, lavendel en rozemarijn, nerolie en petitgrain geven aan het parfum 4711 Original Eau de Cologne zijn unieke karakter. Aan de ene kant zijn verfrissende lichtheid en aan de andere kant zijn verkwikkende ingrediënten met aromatherapeutische eigenschappen. De natuurlijke doeltreffendheid van elke afzonderlijke geur zorgt voor een buitengewone feelgood-factor.

2018 is het begin van een nieuw tijdperk: elk van de zeven belangrijkste ingrediënten van de 4711 Original Eau de Cologne wordt ‘remixed’ in een limited edition. Deze orange bijt de spits af. Ik ben alvast benieuwd naar de volgende ‘remixen’!

Welke is jou favoriet zomer geur?

Liefs,

Eefje