Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Update – Week 2 – 30 Day Shred!

En hier ben ik weer, met een nieuwe 30 Day Shred Update van de voorbije week!

Update - Week 2 - 30 Day Shred!

Dag 8 – 24/05: Vandaag ging vlotjes! Geen spierpijn meer, de oefeningen worden makkelijker uitvoerbaar :) En..en..en.. ik merk een verandering aan mijn lichaam!! :) Mijn armen zien er stevig en gestroomlijnd uit.. uhgu!! Ik weeg me bewust niet, want zoals eerder gezegd wil ik niet afvallen!

Dag 9 – 25/05: humhum, ik heb vandaag niet gesport.. aiaiai! Ik had wel de tijd en zin.. maar ik ben beginnen artikels schrijven en andere blogs lezen en voor ik het wist had hubby honger en ben ik verse spaghettisaus beginnen maken! Ik sport bewust niet na een warme maaltijd want dat werkt niet bij mij!

Dag 9 & Dag 10 –  26/05: Vandaag dus dag 9 :) en Dag 10! Ik heb maar besloten om vandaag 2x te sporten, zo haal ik de verloren dag van gisteren in! De beide workouts gingen vlot! Alleen de cardio was wat vermoeiend.. de abs gingen smooth :)

Yesssss! Level 1! Finished!! 

Update - Week 2 - 30 Day Shred!

Ik mag beginnen aan Level 2 (ik heb de video vlug even bekeken)! Ik ben benieuwd of deze ook zo smooth zal verlopen? :s

http://www.youtube.com/watch?v=YEkaq6U5Ghw

Level 2

Dag 1 – 27/05: Ik heb deze week een late ploeg, pas om 19.15u thuis.. dus ik weet nog niet goed of ik voor of na het werk sport? Vandaag was het na het werk rond 21u. Level 2.. mja.. ik moet sommige oefeningen nog proberen beter uit te voeren, maar al bij al lijkt dit wel een leuke doenbare workout! Alweer klaar in no time! Benieuwd of ik morgen stijf ben :)

Dag 2 – 28/05: Vandaag ging Level 2 super!!! Ik ben niet stijf, en voel me super fit na de workout! Ik wil jullie wel waarschuwen (vooral voor diegene die deze workout ook inplannen) Het zweet druipt letterlijk van mijn lijf! phooeee :)

Dag 3 – 29/05: Vandaag voelde ik me niet super, ik was totaal niet fit, had rug en nekpijn, en bij het inademen heb ik ook pijn, dus vandaag skip ik even :( Maar dat wil zeggen dat ik dit weekend de workout van vandaag inhaal zodat ik terug op schema zit!

Dag 4 – 30/05: Vandaag voelde ik me al iets beter, hoewel ik nog steeds pijn heb in mijn rug.. maar ik kon geen 2 dagen skippen, dus ben ik er aan begonnen en het ging goed, behalve de Cardio die ging vandaag iets moeizamer, maar het lukt enne.. als ik eerlijk mag zijn? Vind ik Level 2 veel leuker!!!!!

Zie ik nu al resultaat? Behalve mijn armen die er gespierder uitzien, zie ik voorts nog geen verschil :(
Ziet hubby al resultaat? Ja, hij zegt dat mijn poep (voor de Nederlanders onder jullie “kont”) ;) er strakker uitziet :)
Voel ik al een verandering van mijn lichaam? Ja, ik voel me veel fitter en goed in mijn vel!
Krijg ik nog dagelijkse massage’s van hubby? Neen, aangezien ik niet meer stijf ben, vind hij dit niet meer nodig! Damn :)

Tot volgende vrijdag voor een nieuwe update! WORK THAT BODYYYYYYYY!!!!! :) Lees hier update 1!

XOXO
Eefje

 • Wauw, echt goed dat je de 30 Day Shred doet!

 • beautyinclusive

  Wauw, je houdt het goed vol! Doe zo voort!

 • Ik ga dit ook doen!! De mat heb ik al (a pink one), nu nog om de gewichtjes.

 • Goed bezig! Ik zou zoiets ook eens moeten volhouden :)

 • Mme Sophistique

  wat goed! ik ga dit denk ik ook eens proberen :)

 • Wat leuk om te lezen en je hebt het echt leuk geschreven. Ik doe op dit moment Insanity en ik dacht dat ik 2,5 week toch wel een iets strakkere buik had gekregen. En het viel mijn vriend ook op :D Jeeh!

 • Goed bezig! Zo leuk dat je je fitter voelt :-)

 • Wat ben jij super goed bezig zeg!!! Zelf heb ik gemerkt dat ik thuis sporten maar lastig vind en ik ben weer lid geworden van de sportschool, heerlijk is dat. Nu nog weer even een goede routine vinden om regelmatig daadwerkelijk te gaan sporten, haha

 • Haha, ik moest stiekem toch wel erg lachen om die ‘poep’ ;) Goed bezig!

 • Geukje

  Ik ga na mijn examens ook aan deze workout beginnen! Ik wil inderdaad ook strakkere spieren, MAAR bij mij mogen er wel enkele pondjes af… Want als ik aan het leren ben snoep ik en beweeg ik niet dus bijgevolg voel ik het aan mijn broeken :$
  Kan je met zeggen welke oefeningen je hebt gedaan? De gewone of de makkelijke of de moeilijke versie (want elke persoon in de video doet aangepaste oefeningen dacht ik niet?)
  Groetjes!

  • Eefje

   Ik wens je nu al veel succes met je examens en de workout :) Ik deed afwisselend de makkelijke en de moeilijke oefeningen. Bij de ene oefening deed ik de beginners versie en bij de andere de gevorderde. Je zal zelf wel geleidelijk aanvoelen welke oefeningen vlot en minder vlot gaan.
   Eefje