Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

30 Day Shred – Update!

Hmmmm.. girls.. i have a confession to make.. Mijn 30 Day Shred Challenge is over! Ik heb het opgegeven en niet omdat het te zwaar is, maar omdat ik 1,5 kg vermagerd ben na 20 dagen sporten.. Jullie zullen zeggen, “ja, en dan, super!” Maar zoals ik eerder zei doe ik deze challenge niet om te vermageren, integendeel.. ik heb een laag BMI, veel mensen vinden me to skinny, dus afvallen was een no go for me! Ik doe deze challenge enkel om strakker in bikini over het strand te huppelen :)

30 Day Shred - Update!

Wat vind ik nu van deze 30 Day Shred workout? Wel.. Voor iemand met een redelijke conditie is dit een prima workout, voor iemand met zero conditie is deze workout een echte challenge, maar zeker een aanrader. Persoonlijk had ik bij iedere level graag een andere workout gedaan want na een aantal dagen beginnen de oefeningen redelijk saai te worden.. Voor alle duidelijkheid.. ik heb level 1 & 2 volledig afgemaakt, ik had me al volledig klaargemaakt om aan level 3 te beginnen toen ik mee eerst even wou wegen.. Uiteindelijk heb ik dan maar in overleg met hubby besloten om er mee te stoppen. Ik vind het zeer jammer, maar ik geef niet op en ik ben ondertussen volop bezig met nieuwe workouts te zoeken op you tube.. Nu doe ik elke avond een reeks sit-ups en extra arm & bilspier oefeningen..

30 Day Shred - Update!

Wil jij vlug een aantal kilo’s afvallen nog voor je vakantie dan kan ik alleen maar de 30 Day Shred workout aanbevelen! Jillian Michaels zal je doen afzien tot de laatste seconde! She’s gonna make you sweat till you bleed!

Veel succes aan iedereen die deze challenge aangaat.. en als jullie goede workout video’s weten voor buik en billen.. please let me know!!

XOXO
Eefje

 • Dan is het inderdaad wel verstandig!
  Toch goed bezig geweest Eefje!

 • Ik ben aangekomen en daar baal ik van. Misschien is dit wat voor mij. ik ga het eens proberen!

 • Goed dat het werkt wel!

 • Het jammere bij deze challenge is dat elke ‘sessie’ toch vrij lang duurt. Op dit moment doe ik de 30 day crunch en squat challenge. Ook wel leuk om te doen en het duurt helemaal niet zo lang.

 • Ik vind het een verstandige keuze om er mee te stoppen, je moet niet té mager worden. Respect dat je deel 1 en 2 afgemaakt heb

 • De meeste meiden willen afvallen maar als je al heel slank bent snap ik wel dat je stopt. Geeft wel aan dat het super is voor snel slanker in je bikini.

 • het lijkt mij best zwaar, heb het is een keer op YT gekeken lol..

 • Mme Sophistique

  het lijkt me wel fijn om eens mee te beginnen

 • Ik heb deze challenge ook gedaan, tot dag 24 (dus heb 4dagen in level 3 gezeten) maar ben gestopt omdat mijn knieën het echt begaven :( Het is niet de bedoeling dat ik mijn lijf de vernieling in help hahah. Doe nu dagelijks nog wel buikoefeningen en armoefeningen uit de 30dayshred, maar de andere oefeningen doe ik niet meer.

 • Goede beslissing meid!

 • Joy

  Zeker ook eens kijken op blogilates, is een superleuke pilates blog, en de vrouw die de video’s doet is altijd zo vrolijk en motiverend, ‘k doe het ook echt graag! Het is zwaar maar héy, de resultaten zijn er snel!!

 • Nou, goed om te horen dat je gestopt bent. Je moet gaan met wat het beste voor jou is.. daarom is dit misschien wel een goede challenge voor mij, haha!

 • Ik heb het ook geprobeerd, slechte beslissing was om dat net tijdens de examens te doen .
  Maar nu het terug goed weer begint te worden , ga ik gewoon terug wat lopen!
  x Fien