Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

30 Day Shred – Update – Week 3!

Week 3 van de 30 Day Shred Challenge! En het gaat niet goed! Ik heb deze week vaak op het punt gestaan om op te geven, maar toch ga ik nog even door.. ik zit halfweg.. het zou echt zonde zijn! Lees je even mee?

30 Day Shred - Update - Week 3!

Dag 5 – 31/05 – Ik merk dat ik moeite heb met het cardio gedeelte.. Ik zweet me te pletter en vandaag vond ik het niet leuk! Sommige oefeningen doe ik niet graag, andere dan weer wel.. pffff! Nog even doorzetten!

Dag 6 – 01/06 – Ik moet mezelf vandaag opnieuw verplichten om te sporten, ik ben gaan shoppen en heb wat vooruit geschreven op mijn blog en moet me van die stoel slepen.. Maar eens ik bezig ben gaat het goed en ben ik blij dat ik volhou :)

Dag 7 – 02/06 – Vandaag gaan we een dagje naar zee, maar eerst doe ik mijn 30 minuutjes sport, terwijl hubby 7 km gaat lopen! Wat zijn we toch goed bezig :) Vandaag ging goed en na een lekkere douche zijn we richting zee gereden, waar we heerlijk hebben genoten van de zon en als een kreeftje zijn teruggekomen :)

Dag 8 – 03/06 – Oeps, ik ben er niet fier op, maar ik heb vandaag opnieuw een workout overgeslaan en die vorige heb ik zelfs nog niet ingehaald!! Het wordt steeds moeilijker om me een half uurtje vrij te maken, en laat op de avond doe ik niet graag aan sport omdat ik dan niet kan slapen!

30 Day Shred - Update - Week 3!

Dag 9 – 04/06 – Ok, ik merk dat ik me door Level 2 moet sleuren, zo leuk ik hem in het begin vond, zo saai ik hem nu vind! Ik wil graag naar Level 3, ik ben er bijna! Vandaag gingen de buikspieren keigoed trouwens!

Dag 10 – 05/06 – Vandaag totaal geen tijd gehad om te sporten! Ik heb dan ook besloten om enkel nog verder te doen wanneer ik echt de tijd heb.. ik ga de Challenge nog steeds aan maar dan op mijn tempo. Een full-time job, een gezin en een blog nemen véél tijd in beslag en dan spreek ik nog niet over de uurtjes shoppen en quality – time met hubby en Chloé  :)

Ik maak de 30 Day Shred challenge af voordat ik op vakantie vertrek ;) Een paar keer per week sporten is nog altijd beter dan niks! De updates zullen blijven.. zodat jullie nog steeds op de hoogte blijven!

Lees update 2 hier!

XOXO
Eefje

 • Amy

  Dat was ook mijn voornaamste probleem met het programma. Een halfuur lijkt weinig maar op dagen dat je het echt druk hebt is een halfuurtje best moeilijk vrij te maken :(

 • Knap van je hoor!!

 • Het lijkt me inderdaad best pittig om elke dag een half uur te vinden om te sporten. Wel goed dat je alsnog de challenge af wil maken! En inderdaad, een paar keer per week sporten is altijd nog een stuk beter dan niet sporten!

 • Heel leuk dat je je vooruitgang zo met ons deelt!

 • Ik heb dit ook gedaan maar ik vond het tweede deel al erg zwaar moet ik zeggen…en die muziek..pffft… dus ik ga nu lopen.

 • Wat leuk dat je echt per dag even laat weten hoe het ging!

 • Knap zeg!

 • Ik vind het alsnog heel erg goed van je. Ik sport lang niet elke dag

 • Mme Sophistique

  ik vind dat je het nog steeds super goed doet hoor!

 • Knap van je dat je het nog steeds volhoudt!

 • Goed bezig! Ik was/ben ook bezig met 30day shred. Heb netjes 23 dagen achter elkaar gedaan, maar las nu een pauze in. Heb namelijk ongelooflijk veel last gekregen van mn knieen, en het is ook weer niet de bedoeling dat ik mijn lijf naar de vernieling help. Dus ik wacht even tot het beter gaat en dan maak ik het nog wel af, maar dan met een paar dagen ertussenin.

 • Echt goed bezig!