Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

30 Day Shred – Level 1 – Update!

Jeeeeeej… ik ben begonnen aan mijn “strak de zomer in plan” en dat wil zeggen dat ik ook begonnen ben met de 30 Day Shred workout! Phooeee, ik moet eerlijk zeggen dat ik er een beetje tegenop zie.. ik heb al veel gruwelverhalen gehoord over deze workout! Maar zoals jullie al weten is dit niet mijn eerste workout die ik van thuis uit beoefen.. ik deed hiervoor maanden Booty Barre, dus mijn conditie is niet zo heel erg slecht.. Ik start dus eigenlijk niet echt van nul :) Voor alle duidelijkheid (en vooral voor de mensen die mij persoonlijk kennen), ik doe dit niet om gewicht te verliezen (mijn BMI is zeer laag). Dit is enkel om mijn spieren te verstevigen en strak in bikini te huppelen op het strand ;) Lees verder als je wil weten hoeveel ik deze week gezweet heb :)

30 Day Shred - Level 1 - Update!

Dag 1 – 17/05: Ok.. Ik heb een paar overuurtjes opgenomen op het werk, zo kan mijn weekend een paar uur vroeger beginnen en heb ik tijd om voor het avondeten met de workout te beginnen! Yogamatje en halters in de aanslag, flesje water en het filmpje op You Tube! Let’s begin!!!

30 Day Shred - Level 1 - Update!

Die 30 minuten zijn voorbij gevlogen! Geen gruwel, maar wel veel zweet :) Deze workout is echt leuk om te doen! De combinatie van de cardio en de grondoefeningen voor de buikspieren is echt een leuke afwisseling! I had fun doing this! :)

Ben ik stijf.. JA!! vooral aan mijn kuiten.. misschien is het niet zo slim om deze workout op blote voeten te doen, morgen doe ik mijn sportschoenen aan.. ;)

Dag 2 – 18/05: Ik ben dus echt stijf van gisteren! My god! Maar eens ik aan het springen ben, voel ik niks meer van die stijfheid! Gelukkig maar! Dag 2 ging toppie! Op naar dag 3! (oh ja.. met schoenen deze keer, maar er is geen verschil merkbaar)!

Dag 3 – 19/05: Na een middagje bbq had ik dus geen zin in dat Shred gedoe, maar we gaan door! Om 20u ben ik er aan begonnen! Nog stijver dan gisteren.. morgen kan ik gegarandeerd niet meer stappen! Oh maar ik moet er eerlijk bij zeggen dat hubby mijn benen elke avond masseert :) Hoe lief ?

Dag 4 – 20/05: Het cardio gedeelte ging niet goed vandaag.. ik had steeds last van mijn milt! De abs en kracht oefeningen gingen vlotjes!

Dag 5 – 21/05: Yes! Vandaag ging prima! Ik heb deze week een vroege ploeg en ik ben al om 15.30u thuis.. dus ideaal om na een drukke dag wat stoom af te blazen :) Oh ja! Ik ben halverwege Level 1! COOL :)

Dag 6 – 22/05: Deze workout gaat echt vanzelf :)

Dag 7 – 23/05: Vandaag ging niet goed.. ik ben een beetje oververmoeid (ik moet al 3 dagen om 5u opstaan). Ik slaap slecht en was heel de dag zo moe! Ik had geen zin vandaag. Maar hubby heeft me aangemoedigd en ik heb toch mijn sportschoenen aangetrokken. Na de workout voelde ik me fitter.. maar dat was maar voor even :)

Nog 3x Level 1 en ik mag overgaan naar Level 2.. ik ben benieuwd. Ik heb Level 2 nog niet bekeken.. ik hoop dat deze ook zo vlotjes verloopt :) Volgende week vrijdag krijgen jullie opnieuw een update!

XOXO
Eefje

 • Jaaa goed bezig, hoor, ik zie dat je gemotiveerd bent! Heb zelf nog nooit zo’n programma gevolgd.

 • Amy

  Je bent goed bezig hoor! Ik heb zelf ook 20 dagen lang 30DS gedaan (ik heb de 30 niet volgehouden omdat ik van 6 uur s ochtends tot 9 uur s avonds weg was) dus ik heb het jammer genoeg niet afgemaakt. Wel ben ik 3 kg kwijtgespeeld op die 20 dagen! :D

 • Ik ben sinds dit jaar ook terug bezig met goed fitnessen en healthy eating. Mensen zeggen altijd tegen mij: maar je bent al zo mager. Maar ik doe ook niet aan fitness om te vermageren. Maar meer om ‘strakker’ te worden en veel te kunnen blijven eten en ook gewoon omdat ik het leuk vind.

  En dit plan lijkt me ook wel heel interessant en tof om te doen, ik ga het ook eens bekijken! En inderdaad wat ben je al goed begonnen! Ik ben al benieuwd naar het einde van de 30 dagen. Keep up the good work!

 • Nice hoor! Zoals je al wist ben ik gigantisch stijf, ni normaal! Ik kan het vandaag echt niet doen want m’n kuitspieren kunnen et echt niet meer aan :( maar ik ben benieuwd naar level 2 want ik heb ook nog niet gekeken… Ik vroeg trouwens gisteren ook aan m’n vriend ofdat hij me wou masseren maar’t helpt precies ni ^^

  • Eefje

   Nochtans als je eraan begint, voel je die stijfheid echt niet, hoor! Daarna ben je wel dubbel zo stijf!! :)

 • Goed bezig zeg!

 • haha, succes! Dit is niet echt iets voor mij, maar wel ontzettend knap dat je het doet (en volhoudt…)! x Steph

 • Wauw super dat je het zo goed volhoud!

 • Ik hoor hier zo veel goede dingen over, ik wil dit gaan doen als ik klaar ben ben school.

 • Ik ben begonnen met Zumba , dat is ook een leuke manier van sporten.

 • Zo zo goed bezig! :D

 • Ben benieuwd wat je resultaten zijn! Ik doe aan de insanity workout! XX
  P.s. zag je tussen de linkpartij van Life By Rosie!