Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

2B: Sugar Nails – Cinderella

Suiker op je nagels, zo lijkt het wel. 2B bracht Sugar Nails op de markt, textured nagellakjes die ik niet kon negeren. Ik kocht de kleur Cinderella, een fuchsia roze kleurtje. De nagellak zit in een schattig klein vierkanten flesje en bevat 9,5ml nagellak.

2B Sugar Nails Cinderella lakt zeer makkelijk mede dankzij het korte brede kwastje. De nagellak dekt prima, zelfs al na één laagje. Na het aanbrengen van een 2de laagje werk ik mijn nagels af met een topcoat.

2B: Sugar Nails – Cinderella

2B: Sugar Nails - Cinderella <

2B: Sugar Nails - Cinderella

2B: Sugar Nails - Cinderella

2B: Sugar Nails – Cinderella – Swatch

2B: Sugar Nails - Cinderella
2B: Sugar Nails – Cinderella – zonder topcoat.

2B: Sugar Nails - Cinderella

2B: Sugar Nails - Cinderella
2B: Sugar Nails – Cinderella – met topcoat

Over de houdbaarheid ben aardig verrast, 4 dagen zonder chips! En dit is niet eens een gellak! Top! De texture van deze nagellak is even wennen, ik haper precies overal aan maar dat lijkt alleen maar zo. Mijn nagels zijn niet mooi glad, door de bolletjestextuur zien ze er ruw uit. Het is even wennen, maar ik vind het resultaat zeer mooi!

2B – Sugar Nails – Cinderella is te koop bij Di en Kruidvat en kost €3,95

Liefs,

Eefje

 • Prachtige kleur, de textuur lijkt me ook wennen

 • Het kleurtje is heerlijk snoeperig!

 • heel mooie
  ik vind het wel een speciaal effect hebben
  en fijn ook dat ie zo lang mee gaat

  liefs
  Karlien

 • wat een heerlijke zomerse kleur, ook de textuur vind ik erg grappig