Primark Gent!

We moeten nog een jaartje geduld hebben, maar ons eindeloze geduld zal in September 2014 beloond worden! Primark opent een 2de vestiging in België! In Gent of all places! (halleluja)

Primark Gent!

Bereid je dus maar voor op veel moois voor weinig geld! Primark Gent belooft 4500 vierkante meter (!!!) spotgoedkope kleedjes, modieuze schoenen, bling bling accessoires en romantische bloesjes.. De Ierse lowbudgetketen zal je op de hoek van de Langemunt en de Vrijdagsmarkt kunnen vinden.

Voor mij persoonlijk betekent dit: Primark op wandelafstand van het werk = veel te korte middagpauzes en veel te laat thuis na het werk! :) Sorry honey!

Foto’s van de nieuwe wintercollectie 2013 kunnen jullie hier bekijken.

Kijken jullie ook zo uit naar de nieuwe Primark Gent?

XOXO
Eefje

Reacties

 1. zegt

  Ik dacht dat hij er dit jaar al zou zijn.. maarja het is zeker en vast het wachten waard :) Ik begin alvast te sparen voor de ellenlange momenten die ik daar ga spenderen :) x

 2. Wendy (B) zegt

  Ik wist dit al een tijdje.
  Leuk nieuws inderdaad!
  Soms denk ik toch dat het leuker is als een bepaalde keten niet in de stad zit want dan kan je ergens anders gaan shoppen en zijn de spullen toch speciaal :)

 3. zegt

  Weet je, in ben hier in Nederland 2 keer naar Primark geweest. Maar nog nooit met volle tassen vertrokken. Ik snap eigenlijk niet hoe iedereen daar zo goed kan slagen. Maar ik ben ook niet echt handig op het gebied van Fashion, misschien is dat mijn probleem.

 4. zegt

  Wauw dat wordt leuk!

  Ik woon zelf een half uurtje rijden van Gent gedaan (in Nederland) en ik kom heel graag in Gent. Hoewel ik er wel te weinig kom.
  Nog een extra reden om naar Gent te komen. Ook al moeten we nog even wachten ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook deze posts!